KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2025 Cuma
°C

Gökhan g.saray'a değil f.bahçe'ye

Golcü oyuncu için uzun süredir Cimbom'la pazarlık yapan bordo mavililer, diğer yandan F.Bahçe ile temasa geçip, “Gökhan'la ilgilenir misiniz?” diye sordu. Olumlu yanıt verip görüşmelere hemen başlayan sarı lacivertliler, G.Saray'dan bir adım öne geçtiler.

Gökhan g.saray`a değil f.bahçe`ye
02 OCAK 2010 CUMARTESİ 12:58
0
1377
0
AA aa
BURSASPORLU Sercan Yıldırım'la birlikte ara transfer döneminin en çok konuşulan iki isminden biri olan Trabzonsporlu Gökhan Ünal konusunda dün büyük bir sürpriz yaşandı. Golcü futbolcuyla sadece Galatasaray'ın değil Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ortaya çıktı.
Bordo mavili yöneticiler, bu sezon bekledikleri verimi alamadıkları Gökhan Ünal'ı satabileceklerini yaklaşık 2 aydır dile getiriyordu. Milli futbolcu için ilk teklif Galatasaray'dan geldi. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Frank Rijkaard'ın çok istediği golcü futbolcu için çeşitli öneriler sundular.
Gökhan Ünal için geçtiğimiz sezon Kayserispor'a tam 6 milyon 250 bin Euro ödeyen Trabzonspor, ‘gol kralı' unvanlı futbolcusunu mümkün olan en yüksek fiyata satabilmek için Fenerbahçe'ye de başvurdu.
Pazarlık başladı
Sarı lacivertli yöneticilerle temasa geçip, “Gökhan Ünal'ı satmayı düşünüyoruz, transfer etmeyi düşünür müsünüz?” diye sordular. Konu başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Christoph Daum'a intikal ettirildi. Her ikisi de ‘olabilir' cevabı verince iki kulüp Gökhan'ın bonservis bedeli için pazarlığa başladı.
Fenerbahçe'nin sunduğu teklifin içeriği belirtilmemekle birlikte, sarı lacivertlilerin Gökhan'ın transferine Galatasaray'dan daha yakın olduğu kaydediliyor. Görüşmelerini sürdüren tarafların birkaç güne kadar olumlu ya da olumsuz pazarlığa nokta koymaları bekleniyor.
F.BAHÇE NEDEN iSTiYOR
Daum faktörü Semih'in tavrı
FENERBAHÇE'nin Gökhan Ünal'la ilgilenmesinin altında iki neden yatıyor. Birincisi, Christoph Daum... Alman çalıştırıcı, Semih Şentürk'ü beğenmediğini hem sözleriyle hem icraatleriyle ifade ediyor. Semih'i mecbur kalmadıkça oynatmayan Daum, geçtiğimiz günlerde, “Bir santrfora ihtiyacımız var” diyerek, transfer istediğini dile getirdi.
İkinci neden ise Semih'in, sözleşmesinin uzatılması konusunda sergilediği tavır. Golcü futbolcunun, “Bana haber vermeden mukavelemi uzattılar” demesi, yönetim ile arasındaki ipleri gerdi. Yöneticiler bu olayın ardından Gökhan'ın transferini ciddi ciddi düşünmeye başladı.
TRANSFER iÇiN TEK ŞART
Fatih gelir Gökhan gider
? GÖKHAN Ünal'ın Fenerbahçe ya da Galatasa-ray'a gitmesi tamamen Fatih Tekke'ye endeksli. Trabzonspor, Tekke'yi transfer edebilirse, Gökhan iki büyük kulüpten birine verilecek. Aksi taktirde satışı imkansız, çünkü teknik direktör Şenol Güneş, bu konuda kesin tavır koymuş durumda:
“Fatih Tekke veya onun ayarında bir golcü gelmeden Gökhan'ın satılmasına izin vermem.”
Tekke'nin bonservis bedeli konusunda Zenit ile yapılan görüşmelerden gelen son haberler de pazarlığın tıkandığını gösteriyor. Şenol Güneş, önceki gün, “Fatih'in transferi zor görünüyor” diyerek, pek umudu olmadığını dile getirdi.


hurriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2025
18:26
Meclis tatile girmiyor: Çalışma süresi 1 ay uzatıldı
Meclis tatile girmiyor: Çalışma süresi 1 ay uzatıldı
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışma süresinin 31 Temmuz'a uzatılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.06.2025
18:06
Bingöl`de araçta ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de araçta ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.
27.06.2025
17:58
Bingöl`de üst araması yapan bekçiler ele geçirdi
Bingöl'de üst araması yapan bekçiler ele geçirdi
Bingöl'de üzerinde yapılan aramada 3,4 gram esrar ele geçirilen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
26.06.2025
17:44
Bingöl`ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl'ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, 'Yıllardır verilen bu büyük emeğin adım adım sonuna yaklaşıyoruz. Mevcut su debisi saniyede 300 litre iken, kapasite neredeyse iki katına çıkarılmış olacak. Bu hat tamamlandığında, Allah'ın izniyle Bingöl'de içme suyu sorunu tamamen gündemden çıkacak'
26.06.2025
17:43
Üniversitelerde yeni dönem!
Üniversitelerde yeni dönem!
Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerde yapay zekâ, tarım ve sağlıkta dijitalleşmeyi önceleyen yeni programlar için harekete geçti. Yeni modelle birlikte; İş dünyasındaki tecrübeli isimler meslek yüksekokullarında dersler verecek.
26.06.2025
17:42
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Belediyesi, şehri cebinize sığdıran son teknoloji hizmeti 'Bingöl Ulusal Kent Rehberi'ni kullanıma açtı. Uygulamaya; app store ve google play üzerinden 'Türkiye Kent Rehberi' ismiyle arama yapılınca ulaşılabiliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın