KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Gökyüzü renklendi

Bingöl’de her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Birinci Eğitim Bölgesi Uçurtma Şenliği düzenledi.

Gökyüzü renklendi
31 MAYIS 2013 CUMA 10:33
0
1416
0
AA aa

Zübeyde Hanım Anaokulu organizasyonunda 6 yıldır gerçekleştirilen Birinci Eğitim Bölgesi İlkokulları ve Ortaokulları (Cumhuriyet İlkokul ve Ortaokulu, Vali Güner Orbay İlkokul ve Ortaokulu, Murat İlkokul ve Ortaokulu, Yavuz Selim İlkokul ve Ortaokulu, Atatürk İlkokul ve Ortaokulu) Uçurtma Şenliği, Kent Orman Parkı'nda yoğun bir katılımla yapıldı.

Şenliğe, Bingöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Gündoğdu, Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bingöl Belediyesi, Kaltem-Kalbin AVM ve Yamaç Komisyon Evi'nin de desteklediği şenlikte Bingöl Emniyet Müdürlüğü, şenliğe katılanlara uçurtma dağıtıp, meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, amaçlarının çocukların, velilerin ve halkın kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Üç yıldır şenliğin yapıldığına dikkat çeken Sarı: “Ailelerin çocuklarıyla zaman geçirmesi, velilerin ise birbirleriyle kaynaşmasına vesile olması açısından bu tür etkinlikler önem taşımaktadır. Üç yıldır geleneksel olarak uçurtma şenliği düzenliyoruz. Bu etkinlikte hem baharı karşılamak hem de öğrencilerimizi velileriyle birlikte eğlendirmeyi amaçlıyoruz” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın