KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Goller ardı ardına sıralandı

Deplasmanda Sivas 4 Eylül Belediyespor’la karşılaşan B.Bingölspor, attığı gollerin hemen akabinde yeterli savunmayı gösteremeyince rakibin ataklarına engel olamadı. Atılan her golün ardından rakibin karşılığı gecikmeyince her iki takımda 1 puana razı oldu.

Goller ardı ardına sıralandı
04 ŞUBAT 2013 PAZARTESİ 07:50
0
2104
0
AA aa

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz B.Bingölspor, ligin ikinci yarısının üçüncü haftasında Sivas 4 Eylül Belediyespor'a konuk oldu.

Pazar günü saat 13.30'da Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı, Mehmet Gonca yönetti.

Ligin 2. yarısında istenilen performansı gösteremeyen B.Bingölspor, Sivas 4 Eylül Belediyespor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istedi ancak sergilediği yüksek performansı skora yansıtamadı.

Maçın 10. Dakikasında Hakan Yağmurkaya'nın rakip fileleri havalandırmasıyla 1-0 öne geçmeyi başaran B.Bingölspor, 11. Dakikada rakibin geliştirdiği atağı önleyemedi. Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Sebahattin Horoz skoru 1-1 eşitliğe taşıdı.

Her geçen dakika daha da kızışan maçta bu golün ardından yeni bir atak geliştiren B.Bingölspor, 13'üncü dakikada Gökhan Erdöl'le 2-1 öne geçti ancak 14. Dakikada Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Gökhan Özen 2-2 eşitliği sağlayan golü kaydetti.

Deplasmandan 3 puanla ayrılmak için baskısını arttıran B.Bingölspor, 25. Dakikada Gökhan Erdöl'le 3-2 öne geçti. Fakat bu skor da uzun sürmedi. 43. Dakikada Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Muhammet Savaşçı skoru 3-3 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu maçın ilkyarısı 3-3 tamamlandı.

İkinci yarıda 3 puanı getirecek golü bulmak için baskısını arttıran yeşil beyazlı ekip, geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı ancak rakibin ataklarını önleyerek de skoru korumayı başardı. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca maç 3-3 berabere tamamlandı ve iki takım da haftayı birer puanla kapattı.

B. Bingölspor, aldığı beraberlikle hanesine 1 puan yazdırarak, 33 puanla 7.sıraya geriledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın