KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Gönüllü ekip 'uyuşturucuyla mücadele' edecek

Karlıova ilçesinde Cuma namazı sonrasında bir araya gelerek açıklama yapan bir grup, ilçede 'uyuşturucuyla mücadele gönüllüleri' adı altında ekip kurduklarını, her türlü uyuşturucu kullanımı ve ticaretini yapanlarla mücadele edeceklerini duyurdu.

Gönüllü ekip `uyuşturucuyla mücadele` edecek
13 TEMMUZ 2013 CUMARTESİ 02:42
0
2749
3
AA aa

Karlıova İlçesi'nde son zamanlarda uyuşturucu kullanımının artması ve kullanıcı yaşının 14'e kadar düşmesi üzerine kendilerine uyuşturucu ile mücadele gönülleri diyen bir grup, Cuma namazı çıkışında açıklama yaptı.

Grup adına konuşan Cengiz Bingöl, uyuşturucu kullanan gençlere sahip çıkmak ve bu gençleri, aileleriyle birlikte ortak bir çalışma yürüterek, bağımlılığını sona erdirmek için çalışma yapacaklarını belirtti.

Bingöl: “Yapacağımız mücadelemizde Karlıova Kaymakamı'nın, Karlıova Belediyesi'nin, Karlıova Emniyet ve jandarma ekiplerinin bize destek vermesini istiyoruz" dedi.

Uyuşturucu ile mücadele gönüllüleri, yapılacak çalışmalar için ekip olarak iki günde bir toplantı kararı aldıklarını ve yapacakları çalışmalar hakkında da kamuoyuna bilgi vereceklerini duyurdu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
çewlikli_kral (@Misafir_14432)
14 Temmuz 2013 Pazar 15:31
BİNGÖLDE UYUŞTURUCUYA, FUHUŞA GEÇİT VERMEYECEĞİZ
kemal kaya (@Misafir_14428)
14 Temmuz 2013 Pazar 05:53
Desene uyuşturucu kullanımı 5 katına çıkcak artık-))) hırrr
Dertliyim ben (@Misafir_14416)
13 Temmuz 2013 Cumartesi 12:39
uyuşturucuyla parti ayrımı gözetmeksizin herkesin mücadele etmesi gerekir. Özellikle uyuşturucuya müptela olan gençlerimizin YENİ bağımlıların olmaması için çaba sarfetmesi gerekir. Hatta EMNİYET KENDİ BAHÇESİNDE uyuşturucu yetiştirip bağımlı gençlere vermelidir. Ve yeni bağımlıların çıkmaması için çaba sarf edilmelidir. Bana göre Emniyet UYUŞTURUCUYU ücretsiz satarsa UYUŞTURUCU baronları (GEBERESİCELER) iflas ederler zaten. Emin olun uyuşturucunun serbest olmasına BARONLAR karşı çıkar... Ama sadece tespitli bağımlılara serbest olsun.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın