KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Görev verildiği zaman anlam kazanır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekili aday adayı Muhittin Ağırbaş, &';Benim anlayışıma göre görev istenmez. Verildiği takdirde anlam kazanır” dedi.

Görev verildiği zaman anlam kazanır
18 MART 2011 CUMA 09:03
0
3051
3
AA aa

‘Ey millet ben sizi yönetmeye geldim' anlayışının siyasi anlayışına ters düştüğünü ifade eden AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Ağırbaş, “Benim anlayışıma göre görev istenmez. Verildiği takdirde anlam kazanmaktadır. Birileri bana bu görevi laik görürse ve verilirse bende laikiyle yapabileceğime inanıyorum. Bu kabiliyeti bu yeteneği bu bilgi ve birikimi kendimde görürüm ve bu hususta yeterli donanıma sahibim” diye konuştu. 

AK Parti'nin kurucularından olduğunu söyleyen Ağırbaş, neden AK Parti'den aday adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı: “Özellikle ve öncelikle Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir liderin bu partinin başında olması, ikincisi hayatımda AK Parti'nin dışında bir partide siyaset yapmamamdır. İlkelerim siyasi düşüncem, misyonum siyasi realitem dünya görüşüm benim AK Parti'den başka bir yerde siyaset yapmamamı gerektirdiği için Adalet ve Kalkınma Partisi.”

AK Parti'ye mensup biri olduğunu her platforma dile getirdiğini ve bu konuda samimi olan biri olduğunu belirten Ağırbaş, AK Parti'nin seçim sürecinde mevcut 3 milletvekili ile devam kararı alır ise, kendi tutumunu şu ifadelerle açıkladı: “Partimin laik gördüğü herkese nasıl bakıyorsam şu an milletvekillerime de aynı bakıyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi mevcut 3 milletvekilleri ile yola devam kararı verirse düşüncelerimde hiçbir değişiklik olmaz, bir nefer gibi tekrar çalışmaya devam edeceğimden hiç kimsenin bir kuşkusu olmasın. Ben birileri gibi pazara kadar gönül vermem gönül verirsem mezara kadar giderim. Yeter ki partim ilkelerinden, prensiplerinden, misyonundan, icraatından ve halka hizmet anlayışından bir sapma olmasın. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu hükümet döneminde elde edilen iç ve dış kazanımlardan dolayı, ülkemin hem içte hem de dıştaki duruşunu gördükçe son derece mutlu oluyorum.”

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
kemal baltacı (@Misafir_2717)
19 Mart 2011 Cumartesi 02:32
sizin değerinizi bilen büyük kitle var ama gelin görün ki aşiret denilen kendin bi haber topluluklar bazı kişilerin tekeline düşmüş bazı medyan organları bazı aday adaylara para,akrabalık yüzünden peşkeş çekilerek yıldızları parlatılıyor..ama sizin bunlara hiç ihtiyacınız yok sayın vekilim gençte en güçlü aday adylardan birisiniz..nasipse olur inşallah sizin gibi dürüst insanlar siyasette de yer bulur inşallah..her türlü engellemeye rağman inşallah seçilirsiniz...önünüz açık alnınız pak olsun..sağlıcakla vesselam...
Gerçekler acıdır. (@Misafir_2714)
18 Mart 2011 Cuma 23:22
Sayın aday, size saygım sonusuz. Ancak tüm adaylar için geçerli olan bir gerçek vardır. Doğrudur görev istenmez ama görev söke söke alınır. Nasıl mı?.. Kişi bilgisi, kültürü, eğitimi ve projelerini bir bir ortaya koyarak söke söke görevi alır. Görev verilirse sözü ise hiç bir anlam ifade etmez. Çünkü cumhurriyet döneminden beridir görev verdiğimiz şahısların akıbeti ortadadır. Yine görev vereceğimiz kişilerin akıbeti geçmiştekiler gibi olur. Syg.
ömer gelen (@Misafir_2705)
18 Mart 2011 Cuma 19:13
işte bu yaa...adam dediğin böle olur..sizi tanımıyorum ama çok güzel konuşmusunuz ağzınıza sağlık..başarılar dilerim inşallah aday olursunuz
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın