KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Görev verildiği zaman anlam kazanır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl milletvekili aday adayı Muhittin Ağırbaş, &';Benim anlayışıma göre görev istenmez. Verildiği takdirde anlam kazanır” dedi.

Görev verildiği zaman anlam kazanır
18 MART 2011 CUMA 09:03
0
3080
3
AA aa

‘Ey millet ben sizi yönetmeye geldim' anlayışının siyasi anlayışına ters düştüğünü ifade eden AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Ağırbaş, “Benim anlayışıma göre görev istenmez. Verildiği takdirde anlam kazanmaktadır. Birileri bana bu görevi laik görürse ve verilirse bende laikiyle yapabileceğime inanıyorum. Bu kabiliyeti bu yeteneği bu bilgi ve birikimi kendimde görürüm ve bu hususta yeterli donanıma sahibim” diye konuştu. 

AK Parti'nin kurucularından olduğunu söyleyen Ağırbaş, neden AK Parti'den aday adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı: “Özellikle ve öncelikle Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir liderin bu partinin başında olması, ikincisi hayatımda AK Parti'nin dışında bir partide siyaset yapmamamdır. İlkelerim siyasi düşüncem, misyonum siyasi realitem dünya görüşüm benim AK Parti'den başka bir yerde siyaset yapmamamı gerektirdiği için Adalet ve Kalkınma Partisi.”

AK Parti'ye mensup biri olduğunu her platforma dile getirdiğini ve bu konuda samimi olan biri olduğunu belirten Ağırbaş, AK Parti'nin seçim sürecinde mevcut 3 milletvekili ile devam kararı alır ise, kendi tutumunu şu ifadelerle açıkladı: “Partimin laik gördüğü herkese nasıl bakıyorsam şu an milletvekillerime de aynı bakıyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi mevcut 3 milletvekilleri ile yola devam kararı verirse düşüncelerimde hiçbir değişiklik olmaz, bir nefer gibi tekrar çalışmaya devam edeceğimden hiç kimsenin bir kuşkusu olmasın. Ben birileri gibi pazara kadar gönül vermem gönül verirsem mezara kadar giderim. Yeter ki partim ilkelerinden, prensiplerinden, misyonundan, icraatından ve halka hizmet anlayışından bir sapma olmasın. Ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bu hükümet döneminde elde edilen iç ve dış kazanımlardan dolayı, ülkemin hem içte hem de dıştaki duruşunu gördükçe son derece mutlu oluyorum.”

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
kemal baltacı (@Misafir_2717)
19 Mart 2011 Cumartesi 02:32
sizin değerinizi bilen büyük kitle var ama gelin görün ki aşiret denilen kendin bi haber topluluklar bazı kişilerin tekeline düşmüş bazı medyan organları bazı aday adaylara para,akrabalık yüzünden peşkeş çekilerek yıldızları parlatılıyor..ama sizin bunlara hiç ihtiyacınız yok sayın vekilim gençte en güçlü aday adylardan birisiniz..nasipse olur inşallah sizin gibi dürüst insanlar siyasette de yer bulur inşallah..her türlü engellemeye rağman inşallah seçilirsiniz...önünüz açık alnınız pak olsun..sağlıcakla vesselam...
Gerçekler acıdır. (@Misafir_2714)
18 Mart 2011 Cuma 23:22
Sayın aday, size saygım sonusuz. Ancak tüm adaylar için geçerli olan bir gerçek vardır. Doğrudur görev istenmez ama görev söke söke alınır. Nasıl mı?.. Kişi bilgisi, kültürü, eğitimi ve projelerini bir bir ortaya koyarak söke söke görevi alır. Görev verilirse sözü ise hiç bir anlam ifade etmez. Çünkü cumhurriyet döneminden beridir görev verdiğimiz şahısların akıbeti ortadadır. Yine görev vereceğimiz kişilerin akıbeti geçmiştekiler gibi olur. Syg.
ömer gelen (@Misafir_2705)
18 Mart 2011 Cuma 19:13
işte bu yaa...adam dediğin böle olur..sizi tanımıyorum ama çok güzel konuşmusunuz ağzınıza sağlık..başarılar dilerim inşallah aday olursunuz
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın