KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Eylül 2026 Cumartesi
°C

Gözleri gibi bakıyorlar

Genç ilçesinde iki kuzen, dayıları ile birlikte, anneleri 9 ay önce araba çarpması sonucu telef olan yavru Van Kedilerinin bakımlarını üstlenerek ailece hayvanseverlik örneği sergiliyor.

Gözleri gibi bakıyorlar
12 OCAK 2020 PAZAR 16:15
5
5126
2
AA aa

Genç ilçesinde iki kuzen, anneleri ölen yavru kedilerin bakımlarını özenle yaparak hayvanseverlik örneği sergiliyor.

Genç ilçesinde ikamet eden Murat Zoroğlan adlı vatandaş, önceki yıllarda aldıkları Van Kedisi'nin 9 ay önce 5 yavru dünyaya getirdiğini ve araba çarpması sonucu telef olmasından dolayı yavru kedilerin bakımlarını yapabilmek için kuzeni ve dayısı ile birlikte yoğun çaba serf ettiklerini söyledi.

Zoroğlan: “Ortada kalan yavruların bakımlarını daha iyi yapabilmek için kuzenim ve dayım ile birlikte, ilk etapta hayırsever bir vatandaş aracılığı ile temin ettiğimiz harabe bir evi düzenleyerek yavruları buraya yerleştirdik. Strafordan evin içinde kulübeler yaparak yavruların soğuktan etkilenmemelerini sağladık. Her gün düzenli olarak yavru kedilerimize ekmek, süt ve kuzu ciğeri temin edip onları besliyoruz. Yurt dışından dayıma ulaşıp tanesi için 2 Bin Euro ücret verip kedilerimizi satın almak isteyenler oldu ancak biz ve dayım bu teklifleri kabul etmedik. Amacımız farkındalık oluşturup çevremizdeki insanlara hayvan sevgisi oluşturmak” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54434)
13 Ocak 2020 Pazartesi 13:06
Yıllar önce bize de 100 dolar teklif etmişti birisi. Kabul etmedik. Bazı şeylere paha biçilmez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54405)
12 Ocak 2020 Pazar 21:24
2 bin euro demeyeydin iyiydi de neyse inşallah yerinde dururlar :)
04.09.2026
23:44
Zıktê Sürkap`tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürkap'tan eğitime yeni destek
Zıktê Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zıktê Sürkap), Murat Okuma Salonu gibi eğitim odaklı çalışmalarının ardından kuruluşunun 6'ncı yılına girerken öğrencilere burs desteği sağlama kararı aldı. Platform, gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunmayı ve toplumsal dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.
04.09.2026
23:43
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
Ev ve otomobil almak isteyenler dikkat! Tasarruf finansmanda yeni dönem başlıyor
BDDK'nın tasarruf finansman şirketlerine yönelik yeni düzenlemeleri 1 Ekim 2026'da yürürlüğe girecek. Yeni dönemde sözleşme sayısından finansman limitlerine, yüksek tutarlı sözleşmelerden şirketlerin fon kullanımına kadar birçok alanda değişiklik uygulanacak.
04.09.2026
23:42
Bingöl`de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl'de bağımlılıkla mücadelede yeni iş birliği
Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü ile Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bağımlılıkla mücadele ve iyileştirme kapsamında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, denetimli serbestlik hizmetinden yararlanan bireylerin Sağlıklı Hayat Merkezi hizmetlerinden faydalanması ve sosyal uyum süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.
04.09.2026
23:40
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik`ten `kalite` vurgusu
Asfalt çalışmalarını inceleyen Vali Çelik'ten 'kalite' vurgusu
Karlıova Aşağı Yağmurlu Grup Yolu'nda devam eden BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bingöl Valisi Cahit Çelik, çalışmaların planlanan takvim içinde ve yüksek kalite standardıyla tamamlanması talimatını verdi.
04.09.2026
23:38
AK Parti`den Bingöl`ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti'den Bingöl'ün sağlık yatırımlarına kapsamlı bilanço
AK Parti Bingöl Milletvekilleri ve İl Teşkilatı, kent merkezi ve ilçelerde tamamlanan, devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarını açıkladı. Çalışmada yeni hastaneden uzman hekim kadrolarına kadar çok sayıda yatırım başlığı yer aldı.
04.09.2026
23:37
BİNAŞ`tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt:
BİNAŞ'tan Valiliğin Yem-Süt açıklamasına yanıt: 'Dava süreci henüz sona ermedi'
BİNAŞ Yönetim Kurulu, Bingöl Valiliği'nin Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait taşınmazların satış sürecine ilişkin açıklamasına cevap verdi. Yönetim, yerel mahkeme kararının kesinleşmediğini ve istinaf incelemesinin sürdüğünü belirterek, satışların hukuka uygunluğunun yalnızca mahkeme kararına atıfla kesinleşmiş gibi sunulamayacağını savundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın