KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Mayıs 2026 Cuma
°C

Gözleri gibi bakıyorlar

Genç ilçesinde iki kuzen, dayıları ile birlikte, anneleri 9 ay önce araba çarpması sonucu telef olan yavru Van Kedilerinin bakımlarını üstlenerek ailece hayvanseverlik örneği sergiliyor.

Gözleri gibi bakıyorlar
12 OCAK 2020 PAZAR 16:15
5
4765
2
AA aa

Genç ilçesinde iki kuzen, anneleri ölen yavru kedilerin bakımlarını özenle yaparak hayvanseverlik örneği sergiliyor.

Genç ilçesinde ikamet eden Murat Zoroğlan adlı vatandaş, önceki yıllarda aldıkları Van Kedisi'nin 9 ay önce 5 yavru dünyaya getirdiğini ve araba çarpması sonucu telef olmasından dolayı yavru kedilerin bakımlarını yapabilmek için kuzeni ve dayısı ile birlikte yoğun çaba serf ettiklerini söyledi.

Zoroğlan: “Ortada kalan yavruların bakımlarını daha iyi yapabilmek için kuzenim ve dayım ile birlikte, ilk etapta hayırsever bir vatandaş aracılığı ile temin ettiğimiz harabe bir evi düzenleyerek yavruları buraya yerleştirdik. Strafordan evin içinde kulübeler yaparak yavruların soğuktan etkilenmemelerini sağladık. Her gün düzenli olarak yavru kedilerimize ekmek, süt ve kuzu ciğeri temin edip onları besliyoruz. Yurt dışından dayıma ulaşıp tanesi için 2 Bin Euro ücret verip kedilerimizi satın almak isteyenler oldu ancak biz ve dayım bu teklifleri kabul etmedik. Amacımız farkındalık oluşturup çevremizdeki insanlara hayvan sevgisi oluşturmak” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54434)
13 Ocak 2020 Pazartesi 13:06
Yıllar önce bize de 100 dolar teklif etmişti birisi. Kabul etmedik. Bazı şeylere paha biçilmez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54405)
12 Ocak 2020 Pazar 21:24
2 bin euro demeyeydin iyiydi de neyse inşallah yerinde dururlar :)
21.05.2026
17:23
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
21.05.2026
17:08
Bingöl`de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Bingöl'de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibeli 330 bin sebze fidesi dağıtıldı. Projeyle 500 dekarlık alanda üretim yapılması hedefleniyor.
21.05.2026
17:01
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Operasyonlarda çeşitli miktarda esrar maddesi ele geçirildi.
21.05.2026
16:53
Bingöl`de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde mayıs ayına rağmen yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler zorlu şartlarda mesai yapıyor.
21.05.2026
16:25
Bingöl`de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl'de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
20.05.2026
22:37
Genç Muratspor BAL`da Kaldı
Genç Muratspor BAL'da Kaldı
TFF'nin Şırnak Petrol Spor ve Kurtalanspor'u amatör kümeye düşürmesi sonucu Genç Muratspor'un Bölgesel Amatör Lig'de kalması kesinleşti. Gözler, Genç Muratspor ile Solhanspor arasında oynanacak kritik Play-Out karşılaşmasına çevrildi. 'Her ilden bir takım' kuralı nedeniyle kazanan BAL'da kalacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın