KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Gp'de toplu istifa sinyali

Gündoğdu, "Borçlarımızın ödenmemesi durumunda milletvekili adayları dahil il, ilçe ve belde teşkilatındaki tüm arkadaşlarla birlikte istifa edeceğiz”

Gp`de toplu istifa sinyali
19 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE 10:16
0
1232
0
AA aa
Genç Parti (GP) Bingöl İl Başkanı Yaşar Gündoğdu, seçim harcaması için yaptıkları borçlardan dolayı insanların yüzüne bakamadıklarını belirterek, "Parti genel merkezi bu sorunumuza en geç yarına kadar çözüm bulmazsa milletvekilleri adayları dahil tüm teşkilat olarak istifa edeceğiz" diye konuştu.
Parti il binasında açıklamada bulunan İl Başkanı Yaşar Gündoğdu, konuyu defalarca genel merkeze bildirmelerine rağmen hiç kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini öne sürdü. Seçim masrafı olarak yaklaşık 150 bin YTL harcama yaptıklarını ifade eden Gündoğdu, bugüne kadar genel merkez tarafından kendilerine hiçbir maddi destek sağlanmadığını iddia etti. Çok büyük zorluklar çektiklerini ifade eden Gündoğdu, "Borçlarımızın ödenmemesi durumunda milletvekili adayları dahil il, ilçe ve belde teşkilatındaki tüm arkadaşlarla birlikte istifa edeceğiz. Partiye gelen alacaklılarla uğraşmaktan seçim çalışmalarına fırsat bulamıyoruz" diyerek tepkisini dile getirdi. Tüm borçlanmayı parti için yaptıklarını belirten Gündoğdu, 'Bu iş yürek ister', 'Ezilenler iktidar olacak' gibi sloganı olan bir partiye güvendiklerini ancak bu güvenin boşa çıktığını söyledi. Parti genel merkezi tarafından hep, 'Bugün, yarın para gönderilecek' diye kandırıldıklarını ifade eden Gündoğdu, "Genel Başkan Cem Uzan ve parti
genel merkezine güvendik. Ancak bu güven, bizlere borç olarak geri döndü" dedi.
İstifa etmeleri durumunda hiçbir siyasi partiye geçmeyeceklerini de belirten Gündoğdu, sorunlarının çözülmemesi durumunda Bingöl'deki seçim çalışmalarını durduracaklarını ve haklarını mahkemede arayacaklarını söyledi.




BingolOnline / Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın