KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Grup ve rakipler belli oldu

TFF 3. Ligine Yükselme 1. Kademe Müsabakaları Tarih ve Grup Merkezleri Belli Oldu. Yenimahalle Bingölspor'un Yer Aldığı Grup ve Rakipleri Şöyle.

Grup ve rakipler belli oldu
23 NİSAN 2009 PERŞEMBE 09:48
0
1476
0
AA aa
Türkiye Futbol Federasyonu 2008 – 2009 sezonu TFF 3. Ligine Yükselme 1. Kademe müsabakaları 8'er takımlı 18 ve 7'şer takımlı 2 gruptan oluşan 5 bölgede toplam 20 grup merkezinde 158 takımın katılımıyla başlıyor. 
10 grup merkezindeki müsabakalar 29 Nisan – 3 Mayıs 2009 tarihlerinde 10 grup merkezindeki müsabakalar ise 6 – 10 Mayıs 2009 tarihlerinde oynanacak. 
5 ayrı grup merkezinde 1. Kademe birincisi 20 takımın katılımıyla oynanacak 2. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 5 takım TFF 3.Ligine yükselme hakkını kazanacak.
2008 – 2009 SEZONU TFF 3.LİGİNE
YÜKSELME MÜSABAKALARI 1. KADEME STATÜSÜ
TFF 3. Ligine Yükselme Müsabakalarının Birinci Kademesi 80 İl'den 158 takımın katılımıyla, 20 tarafsız grup merkezinde tek maçlı eleminasyon şeklinde oynanacaktır.
2008 – 2009 sezonunda TFF 3.Ligine Yükselme Müsabakalarında 5 takım TFF 3. Ligine çıkamaya hak kazanacaktır.
1. Kademe müsabakaları 8'er takımlı 18 ve 7'şer takımlı 2 gruptan oluşan 5 bölgede toplam 20 grup merkezinde oynanacak. 1. Kademe müsabakalarının sonunda grup birincisi olan takımlar kendi bölgesindeki diğer grup birincileriyle İkinci Kademe müsabakalarını oynayacaklar.

İkinci Kademe Müsabakaları tarafsız 5 ayrı grup merkezinde oynanacak olup her bölgenin 4 grup birincisinin eşleşmesi kura çekimi sonucu belirlenecektir. 4 takımın kura çekiminde, öncelikle aynı ilden birden fazla takım varsa bu takımların birinci gün eşleşmemeleri için ayrı ayrı kuraları çekilir. Daha sonra diğer takımlar kuralarını çekerler. 4 takımın tek maç eleme usulü oynayacakları müsabakalar sonunda bölge birincisi olan 5 takım Federasyonca belirlenen profesyonellik kriterlerini yerine getirmek kaydıyla TFF 3. Ligine alınacaktır.
3- Müsabakalar belirtilen bu fikstüre göre oynanır:
8 Takımlı Grup Fikstürü
8 takımlı grup merkezlerinde takımlar (a) ve (b) olmak üzere 4'er takımlı 2 gruba ayrılılar. Öncelikle iki takımla temsil edilen illerin takımları kulüp alfabetik sırasına göre (a) ve (b) gruplarında ayrı ayrı yer almaları için kura çekimi yapacaklardır. Daha sonra tek takımla katılan illerin takımları il alfabetik sırasına göre (a) ve (b) gruplarının hangisinde yer alacağının kura çekimini yapacaklardır.
(a) ve (b) gruplarındaki takımlar kendi grupları içinde eşleşme kurası için il alfabetik sırasına göre sıra çekim kurasını (1,2,3,4) çekerler.
Sıra çekim kurasına göre de takımlar eşleşme kuralarını (a)1, (a)2, (a)3, (a)4 ve (b)1, (b)2, (b)3, (b)4 çekerler.

  • 1. gün 
(a) GRUBU     (b) GRUBU
(a) 1 – (a) 2(b) 1 – (b) 2  
(a) 3  - (a) 4 (b) 3 – (b) 4
  • 2. gün DİNLENME
  • 3. gün   (a) 1 – (a) 2 Galibi (a) 3 – (a) 4 Galibi ile  (b) 1 – (b) 2 Galibi (b) 3 – (b) 4 Galibi ile oynar.
  • 4. gün DİNLENME
  • 5. gün  (a) Grubu Birincisi ile (b) Grubu Birincisi oynar.
8 takımlı gruba bir takımın gelmemesi durumunda veya 7 takımlı gruplarda (b) 3' ü çeken takım bay olacak ve 1. günün galibi sayılarak tur atlayacaktır.
2008 – 2009 SEZONU TFF 3.LİGİNE YÜKSELME MÜSABAKALARI

BÖLGESİ, GRUP MERKEZİ, TARİHLERİ VE GRUPTAKİ İLLER

5.   B Ö L G E

A GRUBU
GRUP MERKEZİ
HATAY
TARİH
29 NİSAN
03 MAYIS 2009

B GRUBU
GRUP MERKEZİ
MALATYA
TARİH
29 NİSAN
03 MAYIS 2009

C GRUBU
GRUP MERKEZİ
VAN
TARİH

06–10 MAYIS
2009

D GRUBU
GRUP MERKEZİ
GAZİANTEP
TARİH

06–10 MAYIS
2009

ELAZIĞ

KAYSERİ (1)

KARS

KAYSERİ (3)

OSMANİYE

KAYSERİ (2)

IĞDIR

BİNGÖL

G.ANTEP (2)

G.ANTEP ( 1)

AĞRI

Ş.URFA (2)

MARDİN

D.BAKIR (1)

BİTLİS

D.BAKIR (2)

KİLİS

K.MARAŞ (1)

HAKKARİ

BATMAN

MALATYA (2)

HATAY (1)

ŞIRNAK

HATAY (2)

ADIYAMAN

MUŞ

MALATYA (1)

VAN

K.MARAŞ (2)

Ş.URFA (1)

SİİRT

TUNCELİ

bingolmedya 



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın