KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

G.saray sorun değil cska daha önemli

Fener, derbiye bilenirken Devler Ligi'ndeki rakibi Rus ekibinden gelen haberler işin rengini değiştirdi. Alex ve arkadaşları "İki maçı da alacağız ama CSKA maçının farklı ve tarihi bir önemi var. Zafer bizim olacak" sözü verdiler.

G.saray sorun değil cska daha önemli
06 ARALIK 2007 PERŞEMBE 10:46
0
835
0
AA aa

Fenerbahçe cumartesi günü ligde ezeli rakibi Galatasaray'ı yenip aradaki puan farkını 1'e indirmeyi planlarken, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşmayı ise "Telafisi olmayan ve beraberlik lüksü bile bulunmayan bir mücadele" olarak tanımlıyor. Sarı-Lacivertli futbolcular her iki maçtan da zaferle ayrılacaklarından eminler.

HER MAÇ AYRI DÜŞÜNÜLÜR

Kaptan Alex de Souza, Galatasaray derbisinin öneminin bilincinde olduklarını ve kazanmak için gereken mücadeleyi ortaya koyacaklarını vurgularken, CSKA maçının öneminin daha bir farklı olduğu mesajı verdi. Alex, "Biz maçları adım adım düşünüyoruz. Bu iki maçın birbirine etkisi olmaz. Galatasaray maçından sonra CSKA maçını düşünmeye başlayacağız" diye konuştu.

NE YAPARLARSA YAPSINLAR

CSKA'nın PSV karşısında yedeklerden kurulu bir kadroyla mücadele etmesi ve Fenerbahçe maçına Yunanistan'da yaptığı kampla hazırlanması hakkında da Alex, "Bu onların problemi. Önemli olan bizim ne yaptığımız. CSKA'nın grupta bir iddiası kalmadı. Bizim ise bir amacımız var. Bazı oyuncuları oynamış, oynamamış bu onların sorunu. Biz işimize bakacağız" dedi.

G.SARAY'I FARKLI YENECEĞiZ

Derbi öncesi, Sarı-Lacivertli takımın savunma futbolcusu Edu iddialı konuştu. Sambacı, "Ligdeki her maç önemli ama bu derbi çok daha fazla manalar ifade ediyor. Bu derbi ligin özetidir. Ayrıca çok uzun yıllara dayanan bir rekabetin devamıdır" dedi. Edu, kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Kazanıp 4 puan farkını 1'e indireceğiz. Evet, heyecanlıyım çünkü böylesine önemli bir derbide görev almak çok farklı bir duygu. Ve inanıyorum ki stadımızda rakibimizi farklı skorla yeneceğiz" diye konuştu.

KADIKÖY'DE KANARYA ÖTÜYOR

LiGDE, F.Bahçe ile G.Saray cumartesi 2007'nin son derbisine çıkacak. G.Saray, Saracoğlu'nda son galibiyetini 22 Aralık 1999'daki lig maçını 2-1 kazanarak elde etti. Sonra Kadıköy'de oynanan 2'si kupa, 7'si de lig olmak üzere son 9 resmi maçtan 8'ini F.Bahçe kazanırken, 1'i berabere sonuçlandı. Fener'in son 9 maçtaki 24 golüne, G.Saray 8 golle yanıt verdi.

Fener, tüm maçlarda gol attı. Kanarya, ezeli rakiplerine geride kalan 42 maçta da Kadıköy'de en az 1 gol atarken, 3 kez 5'er, 1 kez de 6 gol kaydetti. G.Saray ise 42 maçın 33'ünde gol attı, 9'unda suskun kaldı. Aslan, deplasmanda 3 kez 4'er gol attı.


Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın