KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
10 °C Parçalı bulutlu

'Güçlü Türkiye hedefine hep birlikte yürüyeceğiz'

Temayül yoklamasında gösterilen teveccühten ötürü teşekkürlerini paylaşan Arıkız, halka seslendi; 'Bu seçim, emperyalizme hizmet edenlerle bu toprakları kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve bağımsızlığını korumakta ısrarcı olan kadim Anadolu'nun seçimidir. Herkes atacağı oyun nereye gittiğini iyi hesap etmeli' dedi.

`Güçlü Türkiye hedefine hep birlikte yürüyeceğiz`
26 MART 2023 PAZAR 21:08
24
2025
9
AA aa

Cumartesi günü Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda yoğun katılımla gerçekleştirilen ve ilk kez elektronik oylama yapılan temayül yoklamasının ardından bir mesaj yayımlayan AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Burhan Arıkız, gösterilen teveccühten ötürü teşekkürlerini paylaşırken, 14 Mayıs seçimleri için halka da çağrıda bulundu.

“Teveccühleri için tüm delegelerimize teşekkür ediyorum”

2002'den buyana kalkınan, gelişen, dünyada ve bölgesinde söz sahibi olan, savunma sanayinde ve enerji hamlelerinde önemli bir güç ve çekim merkezi olan Türkiye'nin bugünlere gelişinin mimarı olan AK Parti iktidarında uzun yıllardır siyaset yapan, görev alan ve emek harcayan biri olarak milletvekili aday adayı olmaktan da onur ve gurur duyuyorum. Ülkenin hayali olan hizmetleri bir bir hayata geçiren ve beklentileri zirveye taşıyan partimizin 14 Mayıs seçimlerine hazırlığının bir parçası olan temayül yoklaması büyük bir heyecan, sükûnet ve centilmenlik içerisinde tamamlanmış, delegelerimiz tercihlerini yaparak bu anlamlı güne katkıda bulunmuşlardır. Tüm aday adaylarını millete hizmet yolunda gösterdikleri cesaretten ötürü tebrike diyor, partimize kattıkları güç için de şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bizleri ilgi ve teveccühleriyle onurlandıran kıymetli parti teşkilatlarımıza, parti yöneticilerimize, delegelerimize teşekkür ediyor, emeği geçen herkese ve Genel Merkez temsilcilerimize şükranlarımı iletiyorum” dedi.

“Derdimiz milletimizin ve ülkemizin geleceğidir”

“Bizler için öncelik davadır. Bu yolda ilerlerken tek bir hedefimiz var, ülkemizin gelişimine katkıda bulunmak, milletimizin derdine çare olmak. Makamlar gelir geçer, baki olan kalıcı eserler bırakmak ve milletimizin gönlünde unutulmaz bir iz, dilinde hayır duası olmaktır” diyen Arıkız, her seçimin önemli olduğunu ancak 14 Mayıs 2023 seçimlerinin çok daha farklı bir seçim olacağını aktarıp şunları söyledi;

“Yalanları cilalayıp halkı kandırmak isteyen çevreler, kiri ilişkilerle kurulan ittifaklar ve bundan nemalanmak isteyen kişiler, yarattıkları algılarla seçim kazanabileceklerini düşünseler de aziz milletimizin feraseti, tüm algıları sandığa gömecek ve Türkiye, ömrünü millete hizmete adamış Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedefinde ilerlemeye devam edilecektir. 2023 seçimleri, Türkiye'yi emperyalizmin emrine sürüklemek isteyenlerle, kendi değer yargılarıyla ilerleyişini sürdürmek isteyenlerin seçimidir. 2023 seçimleri, Türkiye'yi terörün kurbanı etmek ve elde edilen kazanımları bir çırpıda yok etmek isteyenlerle milletine huzuru teminat eden ve bu uğurda mücadele verenlerin seçimidir. 2023 seçimleri, ekonomiyi toparlama bahanesiyle ülkemizi IMF'ye teslim etmek isteyenler ve onların Avrupa destekçileriyle, zorlu süreçleri kendi gücüyle zor da olsa aşmayı bilen, ülkesini emperyalizme teslim etmemekte kararlı olanların seçimidir. Bu seçim, Türkiye'yi hizaya getirip ellerinde adeta bir oyuncak gibi oynatmak isteyen ve bu uğurda her türlü kozunu oynayan Avrupa'nın ve onların ülkemizdeki işbirlikçileri ile bu toprakları kanlarıyla sulayan aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve bağımsızlığını korumakta ısrarcı olan kadim Anadolu'nun seçimidir. Bu yüzde kızgınlıkla, kırgınlıkla, öfkeyle hareket edilmemeli ve herkes atacağı oyun bu ülkeye neler getirip neler götüreceğini iyi hesap etmelidir. Bu kirli ilişkilere karşı mücadelemizi sürdürecek, çok çalışacak, kapı kapı dolaşacak ve tüm gerçekliği halkımıza anlatarak algı operasyonlarını boşa çıkartacağız. Derdimiz makam değil, milletimizin ve ülkemizin geleceğidir. Kıymetli halkımızın da desteğiyle tüm kirli ilişkileri bertaraf edecek, güçlü Türkiye hedefine hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100236)
28 Mart 2023 Salı 09:31
Bingölde görüyorum kıravat takan takım giyen biraz kalabalık toplayan aadayıyım diyor.
Peki madem koltuk menfaat değilse birtane aday gördünüz mü maaşımı öğrencilere burs verecem almayacam diyeni o yüzden halk artık tanımalı herkesi mevcut vekillerden merak ediyorum 1 yıl maaşını depremzedelere veren var mı bir maaş ne olmadı o yüzden siyasete güveni de bitirdiler. Biri gelmiş eski babasının gölgesinde şehzadelik peşinde, biri malıma nasıl mal katarım yapmayın lütfen bu halkı enayi yerine koymayın Cumhurbaşkanına mevcutlar zaten yeterince zarar v
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100212)
27 Mart 2023 Pazartesi 23:08
Artık yeni yüzler isimler görmek istiyoruz her seçim aynı adamları görmekten bi hal olduk. Bu isimler bu seçimde oldukça benim gibi bir çok kişi mv seçiminde başka partiye cb seçiminde Tayyip Erdoğan a oy verecek. Başka seçenek bırakmıyor sunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100232)
28 Mart 2023 Salı 06:56
@Misafir Kullanıcı tayyip zaten bu tablonun sorumlusu. celiskiler dolusun, cahil yobaz kindar ve diktator birinde bu kadar israr etmenin anlamini azcik sorgulasan, sorunun cozulur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100207)
27 Mart 2023 Pazartesi 20:26
Olgu ve algı ne ola :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100202)
27 Mart 2023 Pazartesi 13:39
Bu Seçim, Evine Ekmek Götüremeyen ile , 3- 5 Yerden Maaş Alanların Seçimi Olacak.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100201)
27 Mart 2023 Pazartesi 12:21
kesinlikle atacagimiz oya dikkat edecegiz. ya cetelere, saraylara, baskent gobeginde akademisyen infazlarina, kamplasmalara, nefret soylemlerine, torpil ve liyakatsizliklere ve guc zehirlenmesine devam diyecegiz ya da uzlasmaya, adalete, herkese kucak acmaya, farkliliklari zenginlik olarak addetmeye evet diyecegiz. cok basit degil mi?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100200)
27 Mart 2023 Pazartesi 12:07
Arıkız ile Yola devam 👍
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100197)
27 Mart 2023 Pazartesi 10:42
sayin numan bey ilk .mitingimiz.bingöl diyor ama.sanki. yıllar önce bingöl. de postane kavsagın da .sanki farkli bi partide birilerine çok kiziyor du.hala.hala. yaslılık .galıba karisstiriyorum.ya neyse bilen bilir.vay.be 2 günlük .dünya için bugun dedigini.yarin unutuyorssun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100196)
27 Mart 2023 Pazartesi 10:32
sayin degerli hemsehrim.öncelikle hayirli olsun.ama.siz.itifaak yapinca oluyor.baskalari.yaparsa.onlari top yekün elesirilere.maruz birakiyorsunuz.peki siz kaç li masa sinizz.birakın insanlar .özgürce.bi seçim.geçirsin.ALLA.bu hayat için hayirlisini versin.
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın