KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Gül, erdoğanı işaret etti.

Hükümetin en etkili isimlerinden Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün sözleri. Gül, Afganistan'dan dönerken Başbakan Erdoğan'ın Köşk'e çıkacağı varsayımı ile konuştu

Gül, erdoğanı işaret etti.
01 MART 2007 PERŞEMBE 21:38
0
1161
0
AA aa
Gül, Afganistan'dan dönerken Başbakan Erdoğan'ın Köşk'e çıkacağı varsayımı ile konuştu, ''Başbakan ben de olabilirim, başkası da olabilir'' dedi.

Bakan Gül, sözlerine 'Önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yapalım, sonra parti, teşkilat, arkadaşlarımız hep beraber bunlara karar veririz' diyerek devam etti.

Gazeteciler soruyor, siyasetçiler susuyor. Ankara'da siyasi denklemde en önemli bilinmez Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne kimin çıkacağı.

AK Parti nisan ayı gelmeden isimleri konuşmamaya kararlı, sorulan her soruya parti yetkilileri, 'Şimdi gündemimizde Cumhurbaşkanlığı seçimi yok' diyor.

Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak gibi konuştu

Dışişleri Bakanı Gül, Afganistan'dan dönerken Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in 'Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa, Abdullah Gül'ün Başbakanlığında sorun olmaz' açıklamasını değerlendirdi, sanki Erdoğan Cumhurbaşkanı olacakmış gibi konuştu.

Gül, 'Hepimiz kendi aramızda oturururuz konuşuruz, doğrusu neyse hep beraber onu yaparız. Şu anda açıkçası bunları konuşmak için çok erken. Hep beraber önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yapalım, ondan sonra parti, teşkilat, arkadaşlarımız, hep beraber bunlara karar veririz' dedi.

Parti içindeki süreci anlattı

Konuşmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Köşk'e çıktığı varsayımı ile devam eden Gül, 'Daha sonraki isim ben olurum, başkası olur buna hep birlikte karar veririz' dedi, parti içindeki süreci anlattı.

Bakan Gül, 'Tek söyleyeceğim şey şu; başka siyasi partilerde gördüğünüz kavgalar, çekişmeler bizim aramızda olmaz. Ben olurum, başkası olur, adı geçmemiş biri olur, bunları hep beraber konuşuruz' dedi.

Abdullah Gül bu sözleriyle ilk kez Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması durumunda parti içi dengelere ilişkin bilgi verdi.

www.habervakti.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın