KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Gül için havai fişek gösterisi

Genç İlçe Belediyesi Tarafından Yapılan Etkinlikte 11 Pare Top Atışı Yapılırken, Bin 500 Havai Fişek Kullandı

Gül için havai fişek gösterisi
30 AĞUSTOS 2007 PERŞEMBE 09:46
0
1652
0
AA aa
Abdullah Gül'ün 11. Cumhurbaşkanı seçilmesi, Bingöl'ün Genç İlçe Belediyesi tarafından 11 pare top atışı ve havai fişek gösterisi ile kutlandı.
Adalet ve Kalkınma Parti'li (AK Parti) olan ilçe Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan tarafından organize edilen havai fişek gösterisi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulanan hizmet binası önünde yapıldı. 11 pare top atışının da yapıldığı etkinlikte bin 500 adet havai fişek atıldı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Topraktan, yeni cumhurbaşkanının ülkeye, halka ve tüm insanlığa hayırlı olması dileğinde bulundu. Türkiye'nin uzun süren bir cumhurbaşkanlığı seçimi stresinden kurtulduğunu ifade eden Topraktan; "Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi ülkenin kalıcı ve yapıcı kazanımlara vesile olacağına inanıyorum. Bu konuda iyimserim. Türkiye'nin böyle bir süreci kazasız atlatmasını halkımız için ne kadar ciddi önem taşıdığını hepimiz yakınen bilmekteyiz. Yeni bir döneme girdik yeni bir süreç başladı. Bu süreç için önümüzdeki dönemin canlılığı ve hareketliliği halkımız için olumlu kararlar ve icraatlar getireceği inancım sonsuzdur. Ülkemizin pek çok ilinde bu coşkuya bir vesile ile çeşitli etkinliklerle ortak olacaklardır. Biz de imkanlar dahilinde havai fişek gösterisi ve aydınlatma ile bu coşkuya kısmen de olsa bir katkı sunacağız. Halkımızın da takdirle karşılayacağı bir etkinlik olduğuna inanıyorum" dedi.


BingolOnline / Bingöl Kent Haber


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.12.2025
23:34
Bingöl Basın Konseyi`nden PFDK Tepkisi:
Bingöl Basın Konseyi'nden PFDK Tepkisi: '12Bingölspor yalnız değildir'
Bingöl Basın Konseyi, Silifke deplasmanındaki tartışmalı hakem kararları ve PFDK cezalarının ardından 12Bingölspor'a sahip çıkan net bir açıklama yaptı: '12Bingölspor, bu kentin emeğini, mücadelesini ve umudunu temsil etmektedir. Ölçüsüz disiplin cezaları ve tartışmalı hakem uygulamaları karşısında Bingöl'ün değerleri sahipsiz değildir.'
28.12.2025
23:30
Adaklı ve Kiğı`da Eğitime 1 Gün Ara
Adaklı ve Kiğı'da Eğitime 1 Gün Ara
Bingöl genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Adaklı ve Kiğı ilçelerinde 29 Aralık 2025 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildi.
28.12.2025
23:28
Yatırım sözü var, yol yok!
Yatırım sözü var, yol yok!
2022 yılında yatırım programına alınmasına rağmen yenilenmeyen Yedisu yolu, sürücüler için can güvenliği tehdidine dönüşürken, yatırım vaatlerinin neden hayata geçirilmediği sorusu cevapsız kalıyor.
28.12.2025
23:27
Yedisu Olası Depreme Hazırlanıyor! Konteyner Kent Kuruldu
Yedisu Olası Depreme Hazırlanıyor! Konteyner Kent Kuruldu
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, olası bir depreme hazırlık kapsamında Yedisu ilçesinde kurulan konteyner kentte tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığını, ayrıca 40 adet yedek konteyner için ikinci bir alan oluşturulduğunu açıkladı.
28.12.2025
23:26
Yeni Yılda Trafikte Sert Önlemler
Yeni Yılda Trafikte Sert Önlemler
Cep telefonu kullanımı, kırmızı ışık ihlali ve alkollü araç sürmeye ağır yaptırımlar geliyor. TBMM'nin ilk gündem maddelerinden biri olacak trafik kanun teklifiyle para cezaları katlanacak, ehliyetlere uzun süreli el konulacak.
28.12.2025
23:25
Bingöl`de Köy Yollarında Çalışmalar Sürüyor
Bingöl'de Köy Yollarında Çalışmalar Sürüyor
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları gece gündüz sürerken, 280 köy yolundan 178'i ulaşıma açıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın