KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Gül, muhtar kent'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent'i kabul etti.

Gül, muhtar kent`i kabul etti
23 EYLÜL 2010 PERŞEMBE 08:56
0
1836
0
AA aa

New York'taki The Plaza Otel'de gerçekleşen ve yarım saat süren görüşme sonrasında açıklama yapan Muhtar Kent, Türkiye'nin yükselen ekonomik başarı grafiğine dikkat çekti. Kent, girişimciliğin artırılması için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı ile görüşmesini değerlendiren Kent, 'Sayın Cumhurbaşkanımıza bugün özel bir ziyaretim oldu. Amerika'dan Türkiye'ye olan yatırımlarını ve Amerikan iş dünyasının Türkiye'ye bakış açısını görüştük. Aynı zamanda Amerikan-Türk ilişkilerini değerlendirdik. Fevkalade güzel bir görüşme gerçekleşti. Her zaman için söylediğimiz konu, Türkiye'nin yükselişinin gayet bariz şekilde belli olduğudur. Türkiye her sene bariz bir şekilde gayet ileri gidiyor. Bundan 20 sene evvel Amerika'nın Türkiye'ye bakış açısıyla bugünkü bakış açısı çok farklı. Türkiye'nin ekonomik olarak elde ettiği başarılar burada ön planda' dedi.

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu Müslüman ülkelerde girişimciliği artırmak için bugün lanse ettikleri proje hakkında konuşan Kent, 'Eski Amerikan Dışişleri Bakanı Madeline Albright ile birlikte yeni başlangıçlar ortaklığını bugün lanse ettik. İlk seçilen ülkeler arasında Türkiye de var. Yeni bir başlangıç ve uzun vadeli bir proje. Bence Müslüman ülkelerde girişimciliği geliştirmek açısından önemli bir proje. Ayrıca bu projenin Müslüman ülkelerdeki girişimciliği artıracağından kuşkum yok' şeklinde konuştu.

1952 New York doğumlu olan Muhtar Kent, 2008 yılından bu yana Coca Cola Company'nın Başkanlığını ve CEO'luğunu yapıyor.

CİHAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.01.2026
02:41
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Bingöl Valiliği, Hesarek için harekete geçti
Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve otopark sorunu nedeniyle tepki çeken krizlerin yaşandığı Hesarek Kayak Merkezi'ndeki sıkıntıları gidermek için harekete geçen Bingöl Valiliği, özel kepçe kiralayarak kar temizleme çalışmalarını başlattı.
28.01.2026
02:39
Vali Çelik`ten depreme karşı bilinç vurgusu!
Vali Çelik'ten depreme karşı bilinç vurgusu!
AFAD İl Müdürlüğü'ndeki inceleme ve aldığı brifing sonrası açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Cahit Çelik, depreme karşı hazırlık ve doğru yapılaşmanın önemine dikkat çekti. Vali Çelik; 'Bu topraklarda yaşamaya devam edeceğiz; ancak bunu bilinçli, tedbirli ve akılcı şekilde yapmak zorundayız.'
28.01.2026
02:37
Sigara yasağı genişliyor! Buralarda da içilmeyecek!
Sigara yasağı genişliyor! Buralarda da içilmeyecek!
Sigara düzenlemesinde dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Buna göre, sigaraların marketlerde hemen kasa arkasında yer alması yasaklanacak. Çocukların sıklıkla gittiği park ve bahçelerde de sigara içilmesine izin verilmeyecek. İşte milyonları ilgilendiren düzenlemenin detayları…
28.01.2026
02:36
Bingöl merkezli
Bingöl merkezli 'change' araç operasyonu: 4 tutuklama
Şahıslara ait hesaplarda 294 milyon 895 bin TL tutarında şüpheli işlem hacmi tespit edildi.
28.01.2026
02:35
Bingöl`de Rojava Protestosu
Bingöl'de Rojava Protestosu
DEM Parti ve Demokratik Kurumlar Platformu bileşenleri, Bingöl kent merkezinde düzenledikleri yürüyüşle Kuzey ve Doğu Suriye'ye yönelik saldırıları protesto etti. Kent Meydanı'nda yapılan açıklamada Kobanê'deki abluka ve insani krize dikkat çekildi.
28.01.2026
02:33
Bingöl`de Kar Motorlu Arama Kurtarma Eğitimi
Bingöl'de Kar Motorlu Arama Kurtarma Eğitimi
Bingöl Belediyesi, zorlu kış şartlarında acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale edilebilmesi için AFAD personeline kar motoru kullanımı ve kış arama-kurtarma teknikleri eğitimi verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın