KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Gülbahar Barajı'na kamping projesi

Bingöl Valiliği koordinasyonunda hayata geçirilmesi planlanan Gülbahar Kamping Projesi için baraj çevresinde inceleme yapıldı. Projede karavan ve çadır kamp alanlarının yanı sıra mesire alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile çeşitli ortak kullanım alanlarının oluşturulması planlanıyor.

Gülbahar Barajı`na kamping projesi
01 EKİM 2026 PERŞEMBE 02:57
0
889
0
AA aa

Bingöl'de doğa turizmi ve rekreasyon alanlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Gülbahar Barajı çevresinin turizm ve rekreasyon potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla proje sahasında incelemelerde bulunuldu.

Bingöl Valiliği koordinasyonunda hayata geçirilmesi planlanan Gülbahar Kamping Projesi kapsamında gerçekleştirilen saha ziyaretine Vali Cahit Çelik başkanlık etti.

Gülbahar Barajı çevresine kamp alanları planlanıyor

Proje kapsamında Gülbahar Barajı çevresinde karavan ve çadır kamp alanları, mesire alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, otoparklar ile WC gibi ortak kullanım alanlarının oluşturulması planlanıyor.

Vali Çelik, proje sahasında uygulama alanlarını ve arazi kullanım imkanlarını yerinde incelerken, projenin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Saha ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, Orman İşletme Müdürü İbrahim Börü ve Fırat Kalkınma Ajansı Bingöl Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Murat Ortak da yer aldı.

Çavuşlar'da yol çalışmasını inceledi

Gülbahar Barajı'ndaki incelemelerin ardından Çavuşlar Köyü'ne geçen Vali Çelik, devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Çelik, ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Çelik daha sonra Çavuşlar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nu ziyaret ederek görevli personelle bir araya geldi. Personelin taleplerini dinleyen Çelik, sunulan sağlık hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak istasyon binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Vali Çelik, vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımlar ile kamu hizmetlerinin etkinliğini güçlendirecek çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
16:49
Becerekli:
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın