KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Gülderen'den 'kan bağışı' kampanyası

Gülderen Çalışanlar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatılacak.

Gülderen`den `kan bağışı` kampanyası
19 NİSAN 2007 PERŞEMBE 10:20
0
974
0
AA aa
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Gülderen Çalışanlar Derneği tarafından 3 gün sürecek kan bağışı kampanyası başlatılacağı bildirildi.
İl Sağlık Müdürlüğü ile Gülderen Çalışanlar Derneği tarafından organize edilen kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Selahattin Bulut, kampanyanın 20 Nisan Cuma günü (yarın) başlayacağını aktardı.
Yeni (Hacılar) Camii önünde açılacak çadırda 3 gün boyunca yapılacak olan kan bağışı kampanyasına tüm duyarlı vatandaşların katılması gerektiği belirten Bulut; “Kutlu Doğum Haftası olması hasebiyle bizde Dernek olarak toplumsal sorumluluk bilinciyle böyle bir kampanya başlattık. Peygamberimiz ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydası dokunandır' buyuruyor. Hacamat (Kan aldırma), Peygamberlerin âdetindendir. [Tirmizi].  Şifa veren üç şeyden biri hacamattır. [Buhari] hadisleriyle konunun önemine dikkat çekmiştir. Çok sayıda insan, hayatlarını, hiç tanımadığı, kanlarını kendi iradeleriyle ve hiçbir karşılık beklemeksizin gönüllü olarak bağışlayan insanlara borçludur. Yapacağınız kan bağışları hem ihtiyacı olan kişilere yardımcı olacak, hem de bu çok değerli davranışın yaygınlaşmasını sağlayarak toplum sağlığına önemli bir katkı sağlamış olacaksınız. Hepinizi bu kampanyayı destekleyerek kana ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız adına sağlık camiamıza katkı yapmaya davet ediyorum. Cuma günü başlayacak olan kampanyamız 20-22 Nisan 2007 tarihlerinde devam edecek, isteyen hemşerilerimiz kampanya boyunca saat 10.00 ile 17.00 arasında kan bağışında bulunabilecekler" dedi.
Bulut, kan bağışı kampanyasında kan alma işlemlerinin, İl Sağlık Müdürlüğü Kan Bankası görevlileri tarafından yürütüleceğini sözlerine ekledi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın