KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Güler: Hizmetten başka ajandamız yoktur!

Kuzey-güney ilçe ayrımı olmayacağını ve herkesin Bingöl şemsiyesi altında birleşeceğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Hanefi Güler: Benim siyasetteki felsefem şudur, insanların en hayırlısı insanlara hizmetkâr olan insandır. Ben size hizmetkâr olarak gelmişim. Sizin hizmetiniz için buradayım. Allah şahittir ki, başka ajandamız yoktur.

Güler: Hizmetten başka ajandamız yoktur!
07 OCAK 2018 PAZAR 23:18
10
7135
17
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanı olarak atanan Mehmet Hanefi Güler, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek 6. Olağan Kongre öncesi Bingöl'e geldi.

Bingöl Havalimanı'nda büyük bir kalabalık tarafından sevgi gösterisiyle karşılanan Güler, konvoy eşliğinde geldiği AK Parti İl Başkanlığı binası önünde halkı selamladı.

AK Parti Eski İl Başkanı Yılmaz Seven, İl Başkan Vekili Diyab Bazencir, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur'un da yer aldığı programda halka seslenen Güler, önemli mesajlar verdi.

İşte Güler'İn konuşmasından öne çıkan bazı başlıklar…

“ALLAH ŞAHİTTİR Kİ BAŞKA AJANDAMIZ YOKTUR”

“Bu dava 50 yıldır Bingöl'de sürekli, muhteşem zaferlerle devam ediyor. Bu dava Ankara'da Türkiye'de Bingöl'ün ismini, şanını yükseltmiştir, yükselmeye devam ediyor.” diyen Güler; “Milli görüş davasından gelen Bingöllümüz her zaman bu davaya sahip çıkmıştır. Türkiye'de ciddi dereceler elde etmeye devam etmiştir. Bu 15 yıllık süreç içinde AK Parti ile birlikte Bingöl Türkiye'de gerçekten yine birinciliğini ilan etmiştir. Yine mücadelesini vermiştir. Bunun karşılığını da Allah, hem maddi hem de manevi mükâfat olarak vermiştir. Benim siyasetteki felsefem şudur, insanların en hayırlısı insanlara hizmetkâr olan insandır. Ben size hizmetkâr olarak gelmişim. Sizin hizmetiniz için buradayım. Allah şahittir ki başka ajandamız yoktur”

“BİZDE AYRIMCILIK OLMAZ”

İlçeler arası, bölgeler arası ayrımcılığın olmayacağını vurgulayan Güler, Bingöl üstkimliği altında bütünleşileceğinin altını çizdi.

Güler: “Bölgecilik ayrımcılık bizim felsefemizde yoktur. Biz ahlakımızı, terbiyemizi, şerefimizi dinimizden almışız. Biz şerefi İslam'dan aldık. Onun için bizde ayrımcılık olmaz. Bizde Zaza-kurmanç ayrımı olmaz. Bizde kuzey güney ilçeleri arasında ayrım olmaz. Biz Bingöl şemsiyesi altında birleşeceğiz. Bizim kimliğimiz Bingöl kimliği olacak. Bingöl kimliği bizim için en önemlisi olacak”

“Milli görüş hareketi desteklenmelidir. Türkiye'nin kendisine özgü şartları vardır, Türkiye'nin kendine as kuralları, kaideleri vardır. İnşallah bu hareket ümmet-i İslam'a hizmet edecek. Başkomutanımız bugün sadece Türkiye'nin umudu değildir, İslam dünyasının umududur”

TELEFON ARAMALARINA DEĞİNDİ

Aşırı telefon trafiği nedeniyle dönüş yapamadığı için ortaya çıkan eleştirilere de cevap veren Güler; “Telefonlarımız Allah sizden razı olsun susmuyor, ben genel merkezde toplantıya katıldığım zaman telefonu sessize almak zorunda kalıyorum. Telefonu sessize aldığım zaman sayısız cevapsız arama var. Ben bir tanesine cevap verdiğimde 20 tane cevapsız arama tekrar geliyor ve çoğalınca siliniyor. Ben inanıyorum ki, herkes aradı. Dönebildiğim arkadaşlar oldu, dönemediğim arkadaşlarda oldu. Dönemediklerimden özür diliyorum. Yanlış anlamayın bizi bağışlayın”

“BENDE KİBİR OLMAZ, BENDE GURUR OLMAZ”

“Ben size yardımcı olacağım. Ben sizin hizmetinizde olacağım Allah'ta bize yardımcı olacaktır inşallah. Ben sizin dualarınızla buraya geldim. Çünkü duanın gücüne iman etmişiz. Dua olmazsa hiçbir kıymetimiz yoktur. Bende kibir olmaz, bende gurur olmaz Müslüman onurludur. Müslüman kibirli değildir. Müslüman'ın onuru, şerefi, haysiyeti olur kibir ve gururu olmaz”

“FİTNEYE DEDİKODUYA MAHAL VERMEYELİM

Fitne, fesada, dedikoduya mahal verilmemesini isteyen Güler; “Bu teşkilata hizmet eden bu teşkilatlar için mücadele eden arkadaşlarımızı destekleyelim. Dedikodu, iftira tehlikeli şeylerdir. Bizim hakkımızda bir şey duyduğunuz zaman olayı bize getirin biz araştırmasını yaparız, takipçisi oluruz” dedi.

“BİNGÖL'DE TİCARET SEFERBERLİĞİ İLAN EDECEĞİZ”

Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Bingöl'e geleceğini vurgulayan Güler: “SÜTAŞ, Bingöl'ün kurtuluş reçetesidir. İnşallah SÜTAş'la birlikte iyi bir kalkınam hamlesi yakalaşmış olacağız” dedi.

Atama, terfi, İşkur vs. işlerle zaman kaybetmeyeceklerini vurgulayan Güler; “Mağdurlarımıza sahip çıkacağız ama iş, üretim, ticarette uğraşacağız. Gençlerimizle oturup Bingöl'de ticaret seferberliği ilan edeceğiz. Ticareti öğreneceğiz ve bu konuda Sayın Cevdet Yılmaz'ın birikiminden, tecrübesinden istifade edeceğiz, üreten bir Bingöl olacağız.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ihsan Seyyar (@ihsanseher12)
02 Mart 2018 Cuma 17:05
Mala
Mala hânifiiii, seni bilen biliyor
Bilmeyenlere seyrek at.
Ihsan Seyyar (@ihsanseher12)
26 Ocak 2018 Cuma 02:48
Sn. Hanefi Güler'in Ticari Hayatını bilenler bilir, Bilmiyenlerde mutlaka duymuşlardır.
Ihsan Seyyar (@ihsanseher12)
26 Ocak 2018 Cuma 02:46
Ak Partiye yeni Başkan olan Hanefi beyi, Daha önce siyaset yaptığı (MHP Genç İlçe Başkanlığı) nda iken yönetiminin bir kısmı ile bir gecede 'Ne Karşılı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21728)
08 Ocak 2018 Pazartesi 14:52
Bilmeyen de diyecek nereye başkan seçilmiş ya biraz mantıklı düşünün bu adam atandı seçilmedi malasef iradeler sayesinde değil biri onu atadı ve ayrica ne hizmeti olacak belediye başkanı hizmet vermiyor bu mu verecek ha bu arada yakinlari sevinsin bence biz degil çünkü yakinlarinin artık sırtı sağlam
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21727)
08 Ocak 2018 Pazartesi 14:49
Hayırlı olsun .Umarım Bingöle hizmetkar olursun. Halkı kendi ayağına getirmenin yerine siz halkın ayağına gidin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21723)
08 Ocak 2018 Pazartesi 11:41
misafir başkan çok şık giyimli allah senin gibi kahramanları bingöllülerin başından eksik etmesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_27900)
01 Haziran 2018 Cuma 14:49
@Misafir Kullanıcı Kahramanmışş o anca kötü kahraman olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21724)
08 Ocak 2018 Pazartesi 11:56
@Misafir Kullanıcı kahramanlğı nedir ya . ne kadar abartıyorsunuz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21720)
08 Ocak 2018 Pazartesi 10:47
ALLAH'u EKBER siyasete yine din karıştırdılar. ALLAH'ım sen hayırlısını ver yarabbi .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21719)
08 Ocak 2018 Pazartesi 10:37
yarın senide görürüz. dilde kemik yoktur.her siyasi geldiği zaman önce böyle vaatler verir. sonrada havuzunu doldurmanın peşinde olur.olan bingöle oluyor başka kimseye değil. inşallah artık bingöl için elinizi taşın altına koyarsınız. bakanın esiri olmayın. vicdanınızı sorgulayarak o koltukta oturun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21715)
08 Ocak 2018 Pazartesi 09:55
inşallah başkan Bingöl'de Tayyip Erdoğa'ın eli ayağı olur Reis gibi haksızlıklara dur diyecek kadar cesaretli olur başarılar dileriz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21707)
08 Ocak 2018 Pazartesi 02:27
Göreceğiz nasıl bir bingòl yaratacağını yine gen
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
22.04.2024
15:24
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında kamuoyuna açıklanması beklenen 9 maddede emekli düzenlemesinde detaylar belli oldu.
22.04.2024
14:50
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, baharla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Trabzon'dan aileleri ile bölgeye gelen vatandaşlar, 'Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederiz' dediler.
22.04.2024
14:49
Bingöl`de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl'de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yüzde 75 hibe ile domates, biber ve patlıcan fidesi temin ederek çiftçilere dağıtacak. Başvurular başladı.
22.04.2024
14:47
Katil İsrail`in `Gazze` vahşetine tepki yürüyüşü
Katil İsrail'in 'Gazze' vahşetine tepki yürüyüşü
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Açıklamada; 'Gazze'de katliam var ama aynı zamanda izzetli bir direniş var. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz' vurgusu yapıldı!
22.04.2024
14:46
Bingöl`de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl'de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl-Muş Karayolu'nda otomobilin çarptığı inek telef oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın