KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2026 Salı
°C

Gurbet kartalımız zirveye kanat çırpıyor

Almanya Bezirsliga'da mücadele eden temsilcimiz FC Bingölspor 1.yarının dördüncü maçında sahasında konuk ettiği ETV yi 4–1 mağlup ederek yükselişini sürdürdü.

Gurbet kartalımız zirveye kanat çırpıyor
08 EYLÜL 2008 PAZARTESİ 20:29
0
1285
0
AA aa
Haberi gönderen üyemiz;Bijo

Geçtiğimiz sezon Almanya Kreisliga'da başarılı bir sezon geçirip elde ettiği şampiyonluk ile Almanya Bezirsliga'ya yükselen yeşil-beyazlı temsilcimiz Fc Bingölspor yaşadığı sakatlıklar yüzünden sezona iyi başlamayıp BSV ve Altenwerder'e mağlup olmuştu. Sakatların iyileşip kadroya dahil olması ile birlikte galibiyet serisi yakalayan temsilcimiz bu hafta sahasında konuk ettiği ETVI takımını farklı geçip yükselişini sürdürdü.

Bu hafta  sahasında  ETVI yi konuk eden temsilcimiz FC Bingölspor maça hızlı başlayan taraftı..Maçın 20.dakikasında mısırlı golcüsü Monu'n attığı golle 1-0 öne gecen temsilcimiz golden sonrada atak olan taraftı.İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-0 temsilcimizin galibiyetiyle sona erdi.İkinci yarıya konuk ETV daha iyi başladı.Geliştirdiği ataklarla gol arayan rakip ETV aradığı golü 60.dakikada Serenkan'ın attığı kafa gölüyle bularak skoru 1-1  getirdi..Golden hemen sonra Mehmet'in ceza sahasında düşürülmesi sonucu kazandığı penaltıyı yine Misirli Mon ile gole çeviren temsilcimiz FC Bingölspor 62.dakikada 2-1 öne geçti..Bu golden sonra maçın tek hakimi olan temsilcimiz sürekli rakip kalede  gol aradı..Sakatlığından dolayı 6 aydır sahalardan uzak olan ve bu maçta 70.dakikada Mehmet'in yerine oyuna giren Arnavut futbolcu nadim 75.dakikada attığı golle FC Bingölspor'u 3-1 öne geçirdi.90.dakikada Mon kendisinin 3 takiminin da 4. gölünü atarak skoru 4-1 e getirdi.Son dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz FC Bingölspor maçı 4-1 kazanarak puanını 6 ya yükseltti.

Mac konu sonu görüşlerini aldığımız FC Bingölspor yöneticilerinden Fırat Demirkıran maçtan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Demirkıran hazırlık kampında sakatlıklardan dolayı bir türlü tam kadro çalışamadıklarını ve sakatların ilk iki maça yetişememelerinin sezona kötü başlamalarına sebep olduğunu söyledi. Son iki maçta sakatların ve yeni transferlerin takıma katılmasıyla tam kadro çıktıklarını ve bunun neticesinde iki maçlarını da kazandıklarını belirten Demirkıran hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.Firat Demirkıran yeni sezona galibiyetle başlayan B.Bingölspor'ada FC Bingölspor camiası adına basari dileklerinde bulundu.

Bu arada FC Bingölspor paf takimi haftayı 3–1 mağlup kapattı. FC Bingölspor şöhretler karmasıda bu sezon yeni kurulan şöhretler liginde ilk maçını 6–4 kazanarak sezona 3 puanla başladı.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın