KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Gurbetçiler için seslendirdi

Yıllarca gurbette yaşadı ve döndüğü İstanbul'da birçok film müziğine imza attı. 9 eserlik ilk albümünde ise Bingöllü gurbetçilere armağan ettiği 'Bingöl Sana Döneceğim' eserine yer verdi.

Gurbetçiler için seslendirdi
13 TEMMUZ 2021 SALI 17:29
12
2584
0
AA aa

Aydın Güven…  1976 Bingöl Yeniköy doğumlu. 1996'da müzikle ilgilenmeye başladı. 1997-2003 yılları arası Almanya'da yaşadı. Gurbete gittiğinde şansı yaver gitmiş ve Güler Duman'la tanışmıştı. Ondan bağlama, ses ve müzik eğitimlerini almış, ilerleyen dönemlerde de çeşitli organizasyonlarda önemli sanatçılarla birlikte sahne almıştı.

Ancak gözü Türkiye'deydi ve 2003'te, müzik sektörünün anavatanı olarak gördüğü İstanbul'a geldi ve müzik yaşamını sürdürmeye başladı. Burada da müzik alanında çeşitli faaliyetlerde bulundu ve sahne almanın yanı sıra film müzikleri üzerine de önemli çalışmalar yürüttü. Bayramapaşa Ben Fazla Kalmayacağım filminin ve Seksenler ile Arka Sıradakiler dizilerinin müziklerini yaptı.

2021'in başlarında da yaptığı çalışmalardan derlemelerle 9 eserlik ‘Sakın Ola Beni Unutma' adlı albümü çıkardı. Klip çalışmasını da yine söz ve müziği kendisine ait olan ‘Sakın Ola Beni Unutma' adlı eserime çekti.

GURBETÇİLER İÇİN YAZDI, SÖYLEDİ

Albümde, gurbetçilerimizin memleket hasretini de konu edinen ‘Bingöl Sana Döneceğim' adlı bir esere yer verdi. Bu çalışmasındaki amacı; “Daha gençliğimin ilk yıllarında Almanya'ya gittiğim bir anda büyük bir boşluğun içinde buldum kendimi. Anne babadan uzak kalmanın derin sızısını hissetmiş, bir yandan sevdiğim işi yaparken bir yandan da yüreğimizin bir köşesinde memleket hasretiyle kavruluyorduk. 20032te İstanbul'a döndükten sonra da yine her ne kadar arada gelip gidebilsek de memleket hasreti her daim burnumuzda tüttü. Bu duygularla, gurbetçilerimize atfettiğim bir eseri kaleme aldım ve seslendirdim. Sağ olsun hemşehrilerimizden de büyük ilgi gördük. İnşallah yeni bir albümde yeni eserlerle dinleyicilerimizin duygularına tercümen olmaya çalışacağız” dedi.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın