KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Aralık 2025 Cuma
°C

Güvenlik Korucuları İftarda Buluştu

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu tarafından düzenlenen iftar programında, güvenlik korucuları bir araya geldi.

Güvenlik Korucuları İftarda Buluştu
20 MAYIS 2019 PAZARTESİ 19:25
6
3049
4
AA aa

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu tarafından Saray Parkı'nda düzenlenen iftar programı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başladı.

Vali Kadir Ekinci, yaptığı konuşmada, güzel bir ramazan akşamında güvenlik korucularıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Ekinci, “Bizim için askerimizden, polisimizden hiçbir farkınız yok. Ailenizin, köyünüzün, mahallenizin, bölgenizin ve bunların ötesinde ülkemizin savunmasında milli birlik, beraberliğimizin, bütünlüğümüzün muhafazasında emeğiniz çok” dedi.

İftara, 49. Komando Tugayı Komutan Vekili Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İl Jandarma Komuta Albay Mevlüt Dirim, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Naim Tan, diğer yetkililer ve güvenlik korucuları katıldı.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44559)
21 Mayıs 2019 Salı 00:48
çok samimiyetsiz bir adam. hiç samimi gelmiyor şov yapıyor gibi geliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44590)
22 Mayıs 2019 Çarşamba 16:24
@Misafir Kullanıcı Fazla Yağcılık,Demek insanı İTİCİ Yapıyor..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44553)
20 Mayıs 2019 Pazartesi 20:16
Önce haklarını verin ondan sonra iftar verin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44576)
21 Mayıs 2019 Salı 15:55
@Misafir Kullanıcı hakmı hangi hak
12.12.2025
05:48
İstanbul`da `Bingöl` rüzgârı başladı
İstanbul'da 'Bingöl' rüzgârı başladı
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu`ndan yanıt istedi
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl`ün Vergi Yargısı Değişiyor
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın