KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ağustos 2025 Cuma
°C

Güvenlik korucusu hayatını kaybetti

Bingöl'de balık tuttuğu sırada ağın takıldığı av tüfeğinin ateş alması sonucu bir güvenlik korucusu hayatını kaybetti.

Güvenlik korucusu hayatını kaybetti
14 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 18:20
8
6255
5
AA aa

Olay, Genç ilçesi Murat Nehrinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Güvenlik Korucusu Gökhan Karaca (30), balık tuttuğu sırada kendisine ait av tüfeğinin ağa takılarak ateş olması sonucu göğsünden yaralandı. Arkadaşları tarafından haber verilmesiyle hastaneye kaldırılıp ilk müdahalesi yapılan Karaca, Elazığ'a sevk edildi. Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Karaca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili bilgi veren Bingöl Valisi Kadir Ekinci, "Genç ilçesindeki demiryolunda görevli 30 yaşındaki Gökhan Karaca kardeşimiz, balık tuttuğu sırada kendi ağın av tüfeğine takılarak ateş alması sonucu göğsünden yaralandı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Elazığ'a sevkini yaptık ancak korucu kardeşimiz orada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak şehit düştü. Allah rahmet eylesin, milletimize başsağlığı diliyoruz. Rabbim güvenlik korucularımız, Mehmetçiğimiz ve tüm güvenlik görevlilerini kazadan korusun. Benzer acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39537)
17 Şubat 2019 Pazar 15:37
Kim bilir kimin hakidir Hanki garibin ahidir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39364)
15 Şubat 2019 Cuma 11:18
Bu hiç inandırıcı değil üstü kapatılmaya çalışılmış
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39335)
15 Şubat 2019 Cuma 06:47
Bu inanılacak gibi değil silah ağa takılacak da adam göğsünden yaralanacak da, başka bir durum var, mesela bunu kim anlatmış !! Allah rahmet etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39310)
14 Şubat 2019 Perşembe 23:30
Buna inanmadim, kendi aralarinda boyle bir sey olabilir. Savcilarimiz isin ustunde duracktir muhakkak
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39292)
14 Şubat 2019 Perşembe 21:23
Mekanı cennet olsun inşallah
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl`de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın