KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

'Güzel çalışmalara imza atacağız'

Kalite Yönetim Standardı Dış Tetkik Sürecini başarıyla tamamladıklarını ve ISO 9001 belgesini almaya hak kazandıklarını söyleyen Rektör Çapak: 'Bu belgeyi, TSE gibi uzman bir kurumla tam iş işbirliği içerisinde sürdürdüğümüz eğitim ve TSE tarafından yürütülen dış tetkik sonucunda almaya hak kazandık. Yeniliklere adaptasyonla daha da güzel çalışmalara imza atacağız.'

`Güzel çalışmalara imza atacağız`
21 OCAK 2020 SALI 16:57
11
1862
3
AA aa

Kalite Yönetim Standardı Dış Tetkik Sürecini başarıyla tamamlayan Bingöl Üniversitesi, ISO 9001 belgesini almaya hak kazandı.

Kalite Yönetim Sistemi'nin üniversitenin kurumsal işleyişini standardize edeceğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, "Bu belgeyi almaya hak kazanmak Bingöl Üniversitesi için çok önemli ve değerli. Kalite bir kez yaptım tamam kaliteliyiz değil. Kalite, başladığımız bu süreci her yıl artırarak, geliştirerek, sürdürmek, sürekli canlı ve sürekli sürdürülebilir çalışmayla devam edecek. Bu belgeyi alarak çok önemli bir aşamasını geçtik. Bundan sonra sürekli kalite yönetimini canlı tutacağız. Bu belgeyi kaybetmemek için daha ileriye götürmeye çalışacağız. Bundan sonra bakışımız ve stratejimiz öyle olacak" diye konuştu.

Bingöl Üniversitesi'nde 2018 yılında başlatılan çalışmalar sonucunda Kalite Yönetim Sisteminin uygulamaya koyulmasının ardından, TSE tarafından görevlendirilen tetkikçiler tüm birimlerde değerlendirmelerde bulundu.

“BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÇOK İYİ BİR YERDE”

Yapılan iç tetkikler sonucunda TSE tarafından verilen ISO:9001 Kalite Yönetim Belgesinin Bingöl Üniversitesi çok değerli olduğunun altını çizen Prof. Dr. Çapak, “Eğitim ve öğrenme yaşam boyu sürüp gider. Özellikle kurumsallaşma sürecinde verdiğimiz eğitimi ve bununla beraber kurumsal yapıda oluşan kalite sürecini çok değerli buluyorum. TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardıyla birlikte gelen yenilikleri öğrenip uyum sağlamak ve TS EN ISO 9001 Belgesi almak Bingöl Üniversitemiz için önemli. Bu belgeyi, TSE gibi uzman bir kurumla tam iş işbirliği içerisinde sürdürdüğümüz eğitim ve TSE tarafından yürütülen dış tetkik sonucunda almaya hak kazandık. Yeniliklere adaptasyonla daha da güzel çalışmalara imza atacağız.  Böylece Üniversitemizin idari mekanizması, uluslararası bir standart bağlamında ve kalite süreci içinde daha fonksiyonel bir niteliğe doğru ilerleyecektir. Bingöl Üniversitesi çok iyi bir yerde. Özellikle 2007 sonrası kurulan üniversiteler arasında en iyilerden biri. Birlikte çalışarak ve üniversitemizi sahiplenerek daha üst sıralara taşımalıyız. Bingöl Üniversitesi'nin ISO:9001 Kalite Yönetim Belgesini almasında emeği geçen bütün personelimize şükranlarımı sunuyorum. Üniversitemizin her bir çalışanının bundan sonra da kalite sürecini daha ileri taşımasını diliyorum” dedi.

TSE ISO:9001 Kalite Yönetim Belgesi, yakın bir zamanda düzenlenecek programla Bingöl Üniversitesi'ne takdim edilecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54671)
23 Ocak 2020 Perşembe 08:39
Üniversitede hiyerarşi diye bişey kalmadı, bunu üniversitenin herşeyine yansıyor. Sonuçlarını hep beraber göreceğiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54650)
22 Ocak 2020 Çarşamba 08:26
Arıcılık konusuunda pilot üniversiteyiz, milyonlarca lira bütçe aktarıldı bu işe. Peki sayın rektör Bingöl arıcılarının Türkiye ve dünyadaki konumları olumlu yönde değişti mi? il dışına ve yurt dışına bal ihracatımıza arttı mı, Bingöl balının tanıtımı ne kadar başarılı olundu, bal çeşidimiz arttı mı, arıcılarımız ticari bal, sınai bal, kozmetik bal, ilaçsal bal üretimleri konusunda bilinçlendirildi mi? Türkiye ve Dünya yarışmalarına arıcılarımız katılıyor mu, kaçıncı çıkıyoruz? Sayın rektör biraz da bu konulara değinseniz seviniriz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54648)
22 Ocak 2020 Çarşamba 08:09
Başarılarının devamını dilerim.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın