KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Güzelleşirken mikrop kaptı!

Beşiktaş'ın starı Quaresma'nın kaşlarının kurbanı olduğu ortaya çıktı...

Güzelleşirken mikrop kaptı!
08 MART 2011 SALI 09:43
0
2435
0
AA aa

Portekizli'nin sakat olduğu için oynamadığı açıklandı ancak...

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Siyah beyazlı yöneticilerin yaptığı araştırma Quaresma'nın probleminin ne olduğunu ortaya çıkardı; kaşlarını aldırırken hastalanmıış.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma dünkü maçta son anda kadrodan çıkarıldı. Yapılan açıklamada, son idmanda arka adalesinde sertleşme olduğu için tedbir amacıyla kadroya alınmadığı belirtilmişti. Ancak işin iç yüzü sonradan anlaşıldı. Q7 güzelleşeyim derken, mikrop kapmışı.

Uzayan kaşlarını aldırmak için kuaföre giden Portekizli yıldızın burada mikrop kaptığı ortaya çıktı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Quaresma önceki akşam yapılan idmanda kas çekmesi yaşadı. Dün yapılan kontrollerinde her hangi bir kanama veya yırtık yoktu. Ancak ağrıları olduğunu dile getirdi. Zaten iki gündür bağırsak enfeksiyonu yaşadığı için serum alıyordu. Oyuncunun ağrıları ve vucüt yorgunluğunu göze alan hocamız Schuster, dinlendirilmesine karar verdi” dedi.

YOKSA ZEHİRLENDİ Mİ?
Kulüp doktoru böyle söyledi. Ancak yönetimin yaptığı araştırmanın sonuçları farklı çıktı. Son idmanda herhangi bir darbe almayan ve sorun yaşamayan Quaresma'nın gittiği güzellik salonunda kaşlarını aldırırken mikrop kaptığı ve bu yüzden halsiz düştüğü bilgilerine ulaşıldı.

Bu olayın teknik direktör Schuster'den saklandığı öğrenildi. Ortada yanıt bekleyen bir soru var. Q7, kaşlarını aldırırken kullanılan cihazdan mı mikrop kaptı? Yoksa kendisine ikram edilen içecekten mi zehirlendi?

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın