KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Ha gayret shekerim

Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil eden Kenan Doğulu, favoriler arasında gösteriliyor.

Ha gayret shekerim
12 MAYIS 2007 CUMARTESİ 12:00
0
935
0
AA aa

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen 52. Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinde Türkiye'yi “Shake It Up Şekerim” adlı parçasıyla temsil eden Kenan Doğulu, bu akşamki performansıyla birincilik için yarışacak. Gerek kostümü, gerek dans koreografisi gerekse "Shake It Up Shekerim" adlı şarkısıyla yarışmanın favorisi olarak gösterilen Doğulu, "Favorileri en son söylüyorlar. Onun için Türkiye'yi 9. finalist olarak açıkladılar" diye espri yaptı.

Doğulu, Finlandiya'nın resmi televizyonu YLE'nin kendilerine çok büyük destek sağladığını kaydederek, Avrupa'da yaşayan Türkler'den aynı desteği alacağına inandığını söyledi ve "Daha yeni başlıyoruz. Bu yarı finaldi. Esas şovumuz finalde" dedi. Avrupa'da yaşayan Türklere teşekkür eden Doğulu, "Hepsinin desteğini bugüne kadar hissettik. Bundan sonra da hissetmek istiyoruz ve rica ediyoruz. Cumartesi Türkiye'yi seven herkesin televizyonun başına geçip Türkiye'yi verecekleri oylarla desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.


SıraÜlkeŞarkıcıŞarkı
1Bosna Hersek

2


3


4


5


6


7SlovenyaAlenka GOTARCvet Z Juga
8Macaristan Magdi RÚZSA Unsubstantial Blues
9Litvanya 4FUN Love Or Leave
10Yunanistan Sarbel Yassou Maria
11Gürcistan Sopho Visionary Dream
12İsveç THE ARK The Worrying Kind
13Fransa LES FATALS PICARDS L'amour À La Française
14Letonya BONAPARTI.LVQuesta Notte
15Rusya SEREBRO Song #1
16Almanya Roger CICERO Frauen Regier'n Die Welt
17Sırbistan Marija ŠERIFOVIC Molitva
18Ukrayna Verka SERDUCHKA Dancing Lasha Tumbai
19İngiltere SCOOCH Flying The Flag (For You)
20Romanya TODOMONDO Liubi, Liubi, I Love You
21Bulgaristan E.TODOROVA&S.YANKOULOVWater
22Türkiye Kenan DOĞULU Shake It Up, Shekerim
23Ermenistan Hayko Anytime You Need
24Moldova Natalia BARBU Fight
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti:
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl`de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor`dan 5 Gollü Galibiyet
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın