KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Hacılar camii için 'beton' kampanyası

1 metreküp betonun 85 YTL olduğunu belirten Tekin, Bingöl halkının bu kampanyaya yoğun destek sağlaması gerektiğini vurguladı

Hacılar camii için `beton` kampanyası
27 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ 08:20
0
1082
0
AA aa
Bingöl Merkez Hacılar Camii inşaatının tamamlanması için beton kampanyası başlatıldı. Cami inşaatındaki çalışmalar ve kampanya hakkında bilgi veren Bingöl Merkez Hacılar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Tekin, Bingöl halkından yoğun destek beklediklerini söyledi.
Cami inşaatındaki çalışmaların, kabule şayan bir şekilde devam ettiğini aktaran Tekin, 2007 yılı hedeflerinin, kaba inşaatın bitirilmesi, taziye yeri ile tuvalet ve abdest alma yerinin hizmete sokulması olduğunu belirtti.
Belirtilen yerlerin faaliyete geçirilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Tekin, camii katında ise ana kubbeyi çevreleyen kubbeler, Rahman kirişleri, kolonlar, perde betonlar ve dört çevre saçak kalıpları ile demir detaylarının döşenmesi çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini ifade etti.
Bu çalışmaların bitimini müteakip hazır beton dökümüne başlanacağını dile getiren Tekin; “Camii inşaatı için yüklü miktarda kereste, desteklik ağaç ve beton sıkıntısı yaşanmaktadır. Ramazan ayı öncesi bir günde dökülmesi gereken beton için; 27 Ağustos 2007 Pazartesi günü itibariyle bir beton kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın Hacılar Camii harcına katkıda bulunarak, hayırlarını artırmalarını temenni ediyoruz. 1 metreküp beton 85 YTL'dir. Beton bağışında bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, kaç metreküp beton bağışlamak istiyorlarsa parasını Betonsan firmasına ödeyip makbuzunu derneğimize teslim edebilirler. Yada, bağışlamak istedikleri beton miktarının ücretini derneğimize yatırıp bağış makbuzunu alarak katkılarını sunabilirler. Yapacağınız bağışları ALLAH C.C. katında kabul görmesini temenni eder, sağlıklı bir yaşam temennisi ile saygılar sunarız” diye konuştu.





BingolOnline - Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın