KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Hafif geldiler

Kezman, 4. dakikada Şampiyonlar Ligi biletini kesti. Kaptan Alex geceyi renklendirdi. Sarı lacivertliler Türk futbol tarihinde Anderlecht'i eleyen ilk takım olmanın gururunu yaşadı.

Hafif geldiler
30 AĞUSTOS 2007 PERŞEMBE 09:43
0
1086
0
AA aa
FENERBAHÇE iki yıl aradan sonra Şamiyonlar Ligi'ne döndü... Geçtiğimiz yıl Dinamo Kiev engeline takılarak UEFA Kupası'nda ülkemizi temsil eden sarı lacivertliler, Belçika'nın Anderlecht takımını ikinci maçta da yenerek Beşiktaş ile kol kola Devler Ligi'ne girmeyi başardı: 2-0.

Sahaya ofansif bir kadro ile çıkan Fenerbahçe, maçın 4. dakikasında bulduğu golle rahatladı. İlk 45 dakikalık bölümde istediği golü Kezman ile bulan sarı lacivertliler, skoru koruma çabasına girince farkı artıramadı. İlk yarıda Deivid'in bir şutu direkten döndü. Rakip takım da iki kez direğe takıldı.

İkinci yarıda konuk takım risk alınca, boşluklar bulan Fenerbahçe farkı artıracak pozisyonlar buldu. Colin Kazım'ın da oyuna girmesiyle etkili olan Kanarya, 74. dakikada Alex ile farkı ikiye çıkardı: 2-0

Gecenin en başarılı ismi Deniz Barış'tı. Orta alanda Aurelio ile birlikte müthiş mücadele eden tecrübeli oyuncu Alex'in attığı golde de önemli rol oynadı. 4. dakikada Alex'in korner atışında Tümer ceza alanı dışından sert vurdu, savunmanın arasında sıkışan topu Aurelio düzeltti, Kezman tamamladı: 1-0. 26. daikada Boussoufa'nın yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta top üst direkten geri keldi, karambolde Edu topu uzaklaştırdı.

32. dakikada Boussoufa'nın korner atışında Van Damme'nin kafa vuruşu üst direkten döndü, Juhasz'ın vuruşunda kaleci Volkan uçarak topa sahip oldu.

51. dakikada Alex'in ara pasında ceza alanına giren Kezman, aşırtma yapmayı düşününce takımını bir golden etti. 74. dakikada fark ikiye çıktı. Deniz pres yaparak kazandığı topu Alex ile buluşturdu. Kaptan ceza alanına girerken plase vuruşla durumu 2-0 yaptı.

ANDERLECHT

1 Zitka(6)

27 Wasilewski(5)

36 (Dk.75 Legear 5)

26 Pareja(4)

23 Juhasz(5)

3 Deschacht(6)

5 Biglia(4)

8 Polak(6)

6 Van Damme(6)

14 (Dk.75 Goor 5)

10 A.Hassan(6)

11 Boussoufa(6)

15(Dk.56 Thereau 5)

7 Tchite(5)

Şut: 16 / Kaleyİ Bulan ŞUT: 7 Serbest AtIŞ: 20 / PenaltI: 0 Korner: 7 / ORTA: 48 Faul: 7 Ofsayt: 2 / Gol Pozisyonu: 3 Topla Oynama ORANI: %48

FENERBAHÇE

1 Volkan(7)

19 Önder(6)

2 Lugano(6)

36 Edu(6)

3 R.Carlos(6)

99 Deivid(6)

6 (Dk.82 Wederson 5)

15 Aurelio(7)

24 Deniz(8)

11 Tümer(6)

8 (Dk.66 Kazım 6)

20 Alex(7)

21(Dk.74 Selçuk 6)

9 Kezman(7)

Şut: 14 / Kaleyİ Bulan ŞUT: 7 Serbest AtIŞ: 9 / PenaltI: 0 Korner: 4 / ORTA: 8 / Faul: 18 Ofsayt: 2 / Gol Pozisyonu: 5 Topla Oynama ORANI: %52

STAT: Constant Vanden Stock HAKEMLER: Massimo Bussaca (8), Matthias Arnet (8), Stephane Cuhat (8) (İsviçre) GOLLER: Dk.4 Kezman, Dk.74 Alex SARI KARTLAR: Dk.31 Deniz, Dk.43 Biglia, Dk.61 Deivid, Dk.86 Önder

Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın