KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Hagi kanunları!

Galatasaray'ın yeni hocası Florya'da her şeyi değiştiriyor.

Hagi kanunları!
27 EKİM 2010 ÇARŞAMBA 17:26
0
2158
0
AA aa

Takımın fizik gücünü zayıf bulan Rumen çalıştırıcı, çift idman dönemini başlatıyor. Cimbom'un hocası futbolcuların antrenman dışında da Florya'da bulunmasını istedi.

Sarı-Kırmızılı takımın Rumen teknik direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe derbisi sonrasında oyuncularına 1 günlük izin vererek bütün takımı sevindirmişti. Ancak dün açıkladığı yeni programla herkesi bir anda hüzünlendirdi. “Çok çalışmamız lazım çoook” diyerek tatlı-sert açıklamalarda bulunan ve eksiklikleri anlatan Rumen teknik adam, her şeyin Fenerbahçe derbisinde alınan sonuçla bitmediğini hatırlattı.

Hagi, “Bir derbiyle olmaz. Her şey orada bitmedi. Bizim için lig asıl şimdi başlıyor. Önümüzdeki rakipleri bir bir yakalayıp geçmeliyiz” ifadelerini kullandı ve futbolcuların hoşuna gitmeyecek haberi verdi:

Bundan böyle maçların ertesi gününde izinlisiniz. Ancak fizik gücünüz zayıf. Bu eksikliği hafta içinde çift antrenman yaparak kapatacağız. Ayrıca idmanların dışında da herkes zamanını Florya'da geçirecek. Herkes tam mesai yapacak.

SABAH BAŞKA AKŞAM BAŞKA
Hagi'nin çarşamba günü yapılacak antrenmanların sabah seansını daha çok güç ve çabukluğu arttırıcı çalışmalara ayıracağı, akşam idmanını ise tıpkı eskisi gibi şimdiki adıyla A2 takımı olan PAF takımıyla antrenman maçı yaparak değerlendirmeyi düşündüğü kaydedildi.

FLORYA'DA RUMEN AÇILIMI

İDMANLAR HALKA AÇILIYOR
Teknik direktör Gheorghe Hagi'nin göreve başlamasının meydana getirdiği olumlu hava Florya'da etkisini hissettirmeye devam ediyor. 2 yıldır sadece UEFA Kupası maçları öncesinde 15'er dakikalık zorunla antrenman çekimleri dışında, kapısına neredeyse kilit vurulan idmanlar bugünden itibaren haftada bir gün de olsa medyaya açıldı.

PEKİ AMA NEDEN?
Rumen çalıştırıcının bu kararı almasındaki en büyük etkenin, takım üzerinde sinerji meydana getirmek olduğu öğrenildi. Medya ile ilişkilerde yeni bir dönemin de başlangıcı için adım atılırken, aylardır tesislere sadece basın toplantısı dışında uğrayamayan gazeteci ve televizyoncuların da bu kararı büyük bir mutlulukla karşıladıkları bildirildi.

"NASIL İSTERSİN HOCAM?"
Hagi'ye, “Antrenmanları basına açalım mı, kapalı mı çalışmak istersiniz?” sorusunu soran idarecilere Hagi cevap olarak eski teknik direktör Rijkaard'ın aksine, “Benim için antrenmanların açılmasında hiçbir problem yok. Hatta zaman zaman taraftarlarımızı da görmek isteriz” dediği öğrenildi. Teknik adamın bu tavrı karşısında yönetim de bugünkü antrenmanı basın mensuplarına akreditasyon sistemi ile açma kararı aldı.

ANTALYA'YA 'DERBİ' TARİFESİ
Antalyaspor maçı öncesinde teknik direktör Hagi, sakat oyuncuların henüz iyileşmemeleri ve son oynanan Fenerbahçe derbisinde sahaya sürdüğü 11'in istediklerini yapması sebebiyle, kadroyu bozmama kararı aldı. Sadece sarı kart cezalısı olan Ayhan Akman'ın yerine genç oyuncusu Barış Özbek'i monte etmeyi planlayan teknik adam, alternatif olarak ise Sabri'yi orta sahaya çekmeyi düşünüyor.

ELANO, GIO'YA EMANET
Genç futbolcular Serkan Kurtuluş ve Emre Çolak'a özel ilgi gösteren Hagi, Fenerbahçe derbisinde sahaya sürdüğü Brezilyalı yıldızı Elano'yu yine 11'de oynatacak. Elano'nun gücünü arttırabilmesi için İtalyan kondisyoner Giovanni'nin özel bir program hazırladığı ve yıldız oyuncunun kondisyoner eşliğinde kuvvetini arttırıcı antrenmanları da ayrıca yapacağı bildirildi.

HTSPOR / Erhan TELLİ
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın