KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Hakemlerin gayretiyle gelen mağlubiyet

Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Elazığ Gençlik ve Spor Kulübünü yenerek ligdeki iddiasını sürdüren Bingöl Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, bu haftaki rakibi Malatya Gençlik ve Spor Kulübü karşısında hakemlerinde gayretiyle mağlup oldu.

Hakemlerin gayretiyle gelen mağlubiyet
26 KASIM 2007 PAZARTESİ 09:50
0
1217
0
AA aa
Türkiye Hentbol 1'inci Lig 4'üncü Grupta mücadele veren Bingöl Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı, deplasmanda Malatya Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı. Dün saat 13.00'da Malatya Yeşiltepe Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ve ilk dakikalarda sayı farkı ile rakibi karşısında üstünlük sağlayan Bingöl ekibi, ilerleyen dakikalarda rakibinin atakları karşısında zorlandı ve ilk yarıyı 18–18 berabere tamamladı.

Maçın ikinci yarısında performansını koruyan ancak hakemlerin farklı tavır ve kararları karşısında sıkışıp kalan Bingöl ekibi, oyundan düştü. Morallerin alt üst olduğu Bingöl ekibinde gerilen sinirler oyuna olumsuz yansıdı. Zorlu mücadelede, Malatya Gençlik ve Spor Kulübü'nün 44–35 galibiyetiyle son buldu. Maç sonrası görüşlerini aktaran Bingöl Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Takımı Antrenörleri Cevdet Küçükbilezikçi ve Murat Satık, mağlubiyetin sorumlularının hakemler olduğunu iddia etti. İyi bir oyunlar rakiplerini yenmek üzereyken hakemlerin farklı tavırlarıyla karşılaştıklarını ileri süren Küçükbilezikçi ve Satık: “Maçı alacağımıza inanıyorduk ki, sergilenen oyun onu gösteriyordu. İlk yarı sonrası sahaya çıkan hakemlerin farklı bir tavrını gördük. Verilen kararlar tamamen Malatya'nın galibiyeti yönündeydi. Durum böyle olunca sporcularımızın morali bozuldu ve oyundan düştüler. Bu şekildeki gelişmeler spora gölge düşürdüğü gibi sporcularımızın da faaliyetlerden çekilmesine neden olmaktadır” açıklamasını yaptılar.







BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
23.04.2026
18:00
Okullarda
Okullarda '7 basamaklı güvenlik modeli' dönemi başlıyor
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak.
23.04.2026
17:42
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl'de kurulan UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, üç farklı EMT verifikasyonunun aynı anda gerçekleştirildiği ilk merkez olarak uluslararası alanda dikkat çekti. Dünya Sağlık Örgütü ve Azerbaycan'dan ekipler süreci yerinde takip etti.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın