KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Hakimden ikiliye ders

Sanatçı Rafet El Roman ve eşi manken Tuğba Altıntop'a duruşmada hakimden "şiir" li der geldi.

Hakimden ikiliye ders
22 NİSAN 2007 PAZAR 07:42
0
1048
0
AA aa
Şarkıcı Rafet El Roman ile boşandığı eşi Tuğba Altıntop arasındaki velayet davasında, hâkimin kararından çok, kararın üslubu ilgi çekti. Hukuki terimlerin yerine edebi ve sanatsal bir dil kullanan hâkim Ali Sadık Taştepe, "O kadın, bu kadın veya herhangi bir kadın değil, Suelnur ve Şevvalnur'un özbeöz annesidir Tuğba. Şelale, Suelnur ve Şevvalnur tomurcuk gül; Rafet ise güllerine özenle bakan bir bahçıvandır" dedi.

ŞELALE VE BAHÇIVAN

Gerekçeli kararda Altıntop'u "şelaleye", çocukları "tomurcuk güle", Rafet El Roman'ı ise bahçıvana benzeten hâkim, kararda Tuğba Altıntop'un çocuklarına sevgisini göstermesine izin verilmediğini belirterek, "Şelaleden bahçeye su akmıyor, tomurcuklar açmayarak kuruyacak" ifadesini kullandı.
İşte 'şair ruhlu hâkim'in gerekçeli kararı: "Ufukta şafak sökmesidir doğum. Ataları tarafından sorumsuzca geleceği karartılan ışıltılı dünyaya gözünü açmıştır bebek. Ulaşılması zor zirvelerden vadideki çocuğuna coşku ile akan bir şelaledir anne. O kadın, bu kadın veya herhangi bir kadın değil, Suelnur ve Şevvalnur'un özbeöz annesidir Tuğba. Tuğba bir 'şelale', Suelnur ve Şevvalnur 'tomurcuk gül', Rafet ise güllerine özenle bakan bir bahçıvandır. Şelaleden bahçeye su akmıyor, tomurcuklar açmayarak kuruyacak. Bu tehlikeyi bahçıvan sezmiş olsaydı kendi bakışlarından bile sakındığı tomurcuklarına böyle davranmaz, onların anne sevgisini tatmalarına engel olmazdı."

(MİLLİYET)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2025
02:56
Bingöl`de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye ‘Sorumluluk` Çağrısı!
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
18.08.2025
02:50
Dünya Dinlerine
Dünya Dinlerine 'Kuraklığa Karşı Tek Ses Olma' Çağrısı!
Almanya'daki camilere mektup bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı, Vatikan ve diğer din merkezlerine de mektup göndereceklerini belirten Hungo bungo Hareketi Başkanı Bilal Salcı, gelecek kuşaklara savaşsız, açlık olmayan, yoksulluğun, hastalıkların ve göçün bittiği bir yeni dünya bırakılabileceğinin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın