KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Halk Bank, BİNTSO Binasında Şube Açıyor

Çintay: 'Yeni açılacak olan şubenin faaliyete girmesiyle birlikte hem Simani Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımıza hem de özellikle bu civarda ticari faaliyet gösteren esnaflarımıza kolaylık sağlayacaktır.'

Halk Bank, BİNTSO Binasında Şube Açıyor
07 KASIM 2022 PAZARTESİ 22:08
18
2670
3
AA aa

Halk Bankası, Bingöl'de ikinci şubesini açıyor. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası altında açılacak yeni şube için protokol imzalandı. Bingöl TSO Başkanı Kadir Çintay ve Halk Bank Şube Müdürü Mustafa Çakır'ın imzalarıyla yapılan kira sözleşmesi neticesinde yeni şubenin, 2023 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçmesinin planlandığı belirtildi.

ÇİNTAY: “HAYIRLI OLSUN”

Yeni açılacak olan şubenin açılması ile birlikte hem Simani Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara hem de özellikle civarda ticari faaliyet gösteren işletmelere önemli bir kolaylığın sağlanmış olacağını belirten Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay; “Öncelikle Halk Bankası yeni şubesinin binamızda açılıyor olmasından büyük bir memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu konuda talebimizi göz ardı etmeyerek kabul eden Halk Bankası Genel Müdürü Sn. Osman Arslan'a, bu süreçte desteklerini yanımızda sürekli gördüğümüz TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Dr. Cevdet Yılmaz, İlimiz Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek'e ve elimizi güçlendiren sürekli varlığını yanımızda hissettiğimiz TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na, ayrıca en önemlisi Ankara'da bu hususta gerçekleştirdiğimiz görüşmede bizleri yalnız bırakmayan çok değerli yönetim kurulu ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. ‘Gelişen, Büyüyen ve Güçlenen Bingöl Dönemi' sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, üyelerimiz ve İlimiz için tüm gücümüzle çalışarak, ilimizi hakkettiği ekonomik güce yükselteceğiz. Tüm engellere ve sorunlara karşı; çalışan yönetim, destekleyen meclis, üreten personeller ve bunu fazlasıyla hakkeden üyelerimizle bu yolda başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Tarafımıza vermiş olduğunuz yetkiyi, sizlere en iyi hizmeti sunma konusunda kullanacağımızın taahhüdünü vererek tekrardan Halk Bankası Şubesi'nin İlimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96416)
10 Kasım 2022 Perşembe 18:27
Yaw kardeşim görüntü belli. Bingol gelişmek istiyorsa gençli bir kurum amiri olmayacak Bingölde. Deneyin sonucunu görün
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96389)
08 Kasım 2022 Salı 10:18
kadir bey maşallah çok hızlı giriş yaptınız tam da size yakışan budur Bingöl ticaret sanayi odasına renk kattınız umarım çok daha önemli başarılara imza atarsınız bundan kuşkumuz yok Bingöl halkının sizden beklentisi büyük bilmenizi isterim işiniz zor Allah siz ve ekibinizin yardımcısı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96387)
08 Kasım 2022 Salı 10:08
Helal olsun başkan. İcraat lazıııım
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın