KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2025 Salı
°C

Halk otobüsleri değişiyor

Şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsleri modern araçlarla değiştiriliyor. Üretim süreci devam eden özel tasarımlı 80 araç, Nisan ayı sonuna kadar kooperatife teslim edilerek hizmete sunulacak.

Halk otobüsleri değişiyor
06 ŞUBAT 2018 SALI 20:17
7
5007
9
AA aa

Bingöl Belediyesi ve S.S 18 Nolu Şehir içi Hat Minibüsleri Kooperatifince yürütülen ortak çalışma neticesinde başlatılan halk otobüsleri yenileme süresinde sona doğru gelindi.

Bingöl için özel olarak tasarlanan 80 modern aracın üretimi devam ederken,  Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Korkutata, Veysel Koç, Anadolu ISUZU Otomotiv Firması Otobüs ve Kamu İş Birimi Direktörü Tunç Karabulut, Anadolu IZUSU Gaziantep Bölge Bayii işletmecisi İbrahim Dicle ve Bölge Satış Sorumlusu Murat Küçük, Belediye Zabıta Müdürü Mehmet Erdem ve S.S 18 Nolu Şehir içi Hat Minibüsleri Kooperatif Başkanı Nurettin Kaya'nın katılımıyla toplantı düzenlendi.

Nisan sonuna kadar teslimat tamamlanacak

Toplantıda konuşan Anadolu ISUZU Otomotiv firması Otobüs ve Kamu İş Birimi Direktörü Tunç Karabulut, Nisan ayı sonuna kadar teslimatın tamamlanacağını söyledi.

Toplamda 80 aracın değiştirileceğini kaydeden Karabulut; “Bingöl önemli bir karar verdi, araçlarını yenileme talebini ortaya koydu. 2018 yılında üretimine başladığımız Novacity Life  aracımızın ilk sevkiyatını Bingöl'e yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Aracımız sınıfının en iddialı yakıt tüketimine sahip. Araçlarımız fabrikada üretim hatlarında ilerliyor. Önümüzdeki haftalarda Bingöl'e teslimatlarımız başlıyor. 80 aracımızın tamamı değişecek. Mart ayı itibariyle araçlarımız çalışmaya başlayacak. Nisan sonuna kadar teslimatlarımız tamamlanmış olacak. Çünkü bu araçlar özel araçlar, üretimleri bitme aşamasında. Buradaki talebe göre özel olarak üretiliyor. Aracımız engelliler için de dizayn edilmiş, tüm vatandaşlar rahatlıkla kullanabilir. Dünyada ilk kez Bingöl'de bu model araçlarımızı kullanmaya başlayacağız. 100'den fazla mühendislerimiz, AR-GE merkezimizde çalışıyor. Her türlü denemeyi, testi yapıp üretimi yapıyoruz. Bingöl'e gelecek araçlar da testlerden geçmiş, sertifikalarını almıştır. Çevreci motor teknolojisine sahip araçlarımızla ‘temiz hava, temiz Bingöl' sloganı ile araçlarımız burada çalışacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Bölge Bayii işletmecisi İbrahim Dicle ise; “Kooperatifimiz araçların paralarının tamamını ödedi. Yakında sevkiyatlara başlıyoruz. Araçlar geldiğinde inşallah tekrar geleceğiz. Araçlarımız tamamen Türk yapımı, yerli ve milli. Türk mühendislerin geliştirip ürettiği bir ürün. Şu an hiçbir sıkıntı yok” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22507)
07 Şubat 2018 Çarşamba 18:54
Artık gelsin yeni otobüsler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22495)
07 Şubat 2018 Çarşamba 13:35
Önce otogar yapilsaydi bunlar için daha iyidi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22494)
07 Şubat 2018 Çarşamba 13:35
Yıllardır belediye tapulu yere otobüslerin yerine kira veriyor beledye önce bir yer ver bu otobüslere
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22492)
07 Şubat 2018 Çarşamba 13:33
Bu otobüslere güzel bir yer verilmeli önce yenimahalle meydanında terör ettiriyorlar hızlı giriş yapılıyor yerleri yok önce bir otogar yapın olmazmi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22490)
07 Şubat 2018 Çarşamba 12:15
'2018 yılında üretimine başladığımız Novacity Life aracımızın ilk sevkiyatını Bingöl'e yapmaktan mutluluk duyuyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22473)
06 Şubat 2018 Salı 22:00
Belediyeyi ipotek altina alan halk otobusculeri;yaptiginiz tekellesme, bu halka layik gordugunuz hizmet elbet bir gun karsiliginini bulacaktir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22519)
07 Şubat 2018 Çarşamba 20:54
@Misafir Kullanıcı ispata ne gerek var. belediye otobusu niye yok bu sehirde. Baskaniniz iyi bilir tekellesmeyi ona sor. hakkinizda yapilan sikayetler icin ne yapildi bugune kadar. onlari aciklayin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22493)
07 Şubat 2018 Çarşamba 13:34
@Misafir Kullanıcı Önce bu otobüsler e bi otogar yapilsaydi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22488)
07 Şubat 2018 Çarşamba 11:48
@Misafir Kullanıcı Sıfır araç da getiriyoruz yine de yaranamıyoruz tekelleşme diyorsun bu bir iftiradır. İspat etmezsen eğer müfterisin.
20.10.2025
17:26
Bingöl`de iki aile Kur`an huzurunda barıştı
Bingöl'de iki aile Kur'an huzurunda barıştı
Barış töreninde konuşan Bingöl Valisi Usta, 'Oturduğunuz her yerde iyiliği, güzelliği, doğruyu anlatın. Fitne ve fesat varsa susturun' tavsiyesinde bulunurken, Ataoğlu da 'Haklı bile olsan bazen feragat etmeyi bilmelisin. Barış, işte o zaman rahmet getirir' vurgusunda bulundu.
20.10.2025
13:57
Bingöl`de 34 talebe için icazet merasimi
Bingöl'de 34 talebe için icazet merasimi
Bingöl'de, İttihadul Ulema medreselerinde eğitimlerini tamamlayan 34 talebe için icazet merasimi düzenlendi.
20.10.2025
10:42
Bingöl`de havalar soğudu! Üşütenler ona sarılıyor!
Bingöl'de havalar soğudu! Üşütenler ona sarılıyor!
Bingöl'de soğuyan havalarla birlikte vatandaşlar, bağışıklıklarını yüksek tutmak için bitki çaylarına yöneldi.
20.10.2025
10:33
Rektör Çelik`ten davet:
Rektör Çelik'ten davet: 'Kapımız her daim açıktır'
Sudanlı Öğrenciler Genel Birliği Türkiye'de resmî merkezini açtı. Açılış törenine katılan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Sudanlı öğrencilere davette bulunarak; 'Üniversitemiz kapıları her daim sizlere açıktır' dedi.
20.10.2025
10:18
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı! Bingöl, bugün itibariyle sağanak etkisine giriyor. Çarşamba itibariyle yağışların şiddetleneceği uyarısının yapıldığı raporda, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları uyarısının altı çizildi.
20.10.2025
10:02
GSS borçlarına af geliyor
GSS borçlarına af geliyor
Genel Sağlık Sigortası prim borçlarına yönelik beklenen yeni düzenleme Meclis'e sunulacak. Taslak yasayla yaklaşık 1.5 milyon vatandaşın 2015 yılına ait 3.1 milyar TL'lik borcu silinecek, toplamda 10 milyonu aşkın kişinin borcu ise ertelenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın