KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ekim 2026 Cuma

Halk pkk'ya prim vermiyor

Hüda Par; “Gelinen aşamada halkımızın darbeci fesat şebekesinin şeytani emellerine prim vermediği gibi, yaşam alanlarında ve geçiş yollarında patlattığı bombalarla kadınları, çocukları ve bebekleri katleden PKK örgütüne de prim vermediği görülmektedir.”

Halk pkk`ya prim vermiyor
16 AĞUSTOS 2016 SALI 23:38
0
2204
0
AA aa

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bingöl İl Başkanlığı, genel merkez tarafından hazırlanan basın notunu kamuoyuyla paylaştı.

Senaryosu dışarda yazılan 15 Temmuz darbe girişiminin figüranı olarak kendi halkına ölüm yağdıran fesat şebekesinin vahşi ve karanlık açığa çıktığı kaydedilen açıklamada, “Bu şebeke, ülkemizde yaşanan siyasi, ekonomik, hukuki, sosyal ve kültürel kaosun temel nedeni olan vesayetçi rejimin darbeyi ve darbeciliği besleyen yapısından faydalanarak palazlanmıştır. Bir taraftan yıllar yılı kuzu postuna bürünerek ağına düşürdüğü evlatlarımızı emperyalist tezgâhlardan geçirerek ölüm makinesine dönüştüren bu ihanet şebekesi; diğer taraftan şeytani planlarının önünde engel olarak gördüğü kişi veya kesimleri her türlü gayr-i insani, gayr-i ahlaki yol, yöntem ve kumpaslarla devre dışı bırakmaya çalışmıştır. Bu meyanda pek çok masum insana hem maddi hem manevi anlamda mağduriyetler yaşatmış, binlercesini cezaevlerine attırarak zulmen özgürlüklerinden etmiştir. Yargı terörüne maruz kalmış bu insanların önemli bir kısmı halen cezaevlerinde kalmaya devam etmektedir. Cenab-ı Allah'ın lütfu ve inayetiyle akim kalan darbeye teşebbüs eden bu ihanet şebekesi mensuplarının hak ettikleri cezaya çarptırılması ne kadar önemliyse, “terör örgütü üyesi” oldukları kabul edilenlerin yargı terörü ile mağdur ettiği vatandaşların mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi de o kadar önemlidir. Özellikle de bu ihanet çetesinin emniyet/yargı ortak kumpasları, daha doğru bir ifadeyle yargı terörü sonucu cezaevlerinde bulunan masum insanların cezaevlerinden bir an önce çıkarılması daha da önemli ve gereklidir” denildi.

PKK SALDIRILARI

PKK saldırılarının da değerlendirildiği açıklamada, “Çukur tiyatrosundan sonra yapılan operasyonlarla eylem yapma gücü azalan PKK örgütü darbe girişimi sonrası bombalı saldırılarını arttırmaya başladığı görülmektedir. Bu eylemler, küresel güçlerin coğrafyamız için uygun gördükleri iç savaş, kaos ve bölgeyi istikrarsızlaştırma planı doğrultusunda gerçekleştirilen saldırılardır. Darbe mekaniğinin işletilmesinde üstlendikleri rolün gereği olarak emperyalist güçlerin talimatlarıyla hareket eden örgüt, izlediği strateji ve yerleşim yerlerinde sivil yaşam alanlarında bombalı eylemler gerçekleştirerek başarısız darbe girişimi sonrası darbe severlere yeni imkânlar sunmayı amaçlamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, “ABD'nin bölgede izlediği strateji doğrultusunda hareket eden PKK örgütü bu son saldırılarla bir yandan çukur tiyatrosuna destek vermeyen Kürt halkını cezalandırmaktadır. Diğer yandan darbe karşıtı gösterilere katılan Kürt halkına gözdağı vermek ve sindirmek istemektedir. Örgütün Kızıltepe, Diyarbakır ve Beytüşşebap'ta sivil insanları katletmesi, en iyi bildiği işin kirli-karanlık odaklar adına savaş yürütmek, öldürmek ve kan dökmek olduğu gerçeğini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Gelinen aşamada halkımızın darbeci fesat şebekesinin şeytani emellerine prim vermediği gibi, yaşam alanlarında ve geçiş yollarında patlattığı bombalarla kadınları, çocukları ve bebekleri katleden PKK örgütüne de prim vermediği görülmektedir” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın