KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Halkoyunları hakem kursu, bingöl'de yapılacak

BİNHAD, Ocak ayı sonunda Bingöl dâhil 21 il hakem adayının katılacağı kurs için çalışmalarını başlattı.

Halkoyunları hakem kursu, bingöl`de yapılacak
15 OCAK 2011 CUMARTESİ 11:00
0
2562
0
AA aa

25 Aralık 2010 günü Ankara'da gerçekleştirilen ve Federasyon Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ahmet Bulmuş ile Organizasyon Kurulu Üyeleri Ahmet Caf ve Hakim Değişgeç'in katıldığı Mali Kurul'da yapılan görüşmeler neticesinde Türkiye Halkoyunları Federasyonu (THOF) Başkanlığı'nın 2011 faaliyet programı gereğince düzenlenecek olan ‘İl Hakem Kursu'nun Bingöl'de düzenlenmesi talebi aktarıldı.


THOF Başkanı Hemşerimiz Sertaç Demirtaş'ın oluruyla 28–29–30 Ocak 2011 tarihlerinde Bingöl'de düzenlenmesi sağlanan kursa, Bingöl dahil 21 ilden hakem adayları katılacak. Yaklaşık 100–150 kişinin katılması beklenen kurs için organizasyon çalışmalarını başlatan Bingöl Halkoyunlar Araştırma Derneği'nin (BİNHAD), ilgili kurumlarla irtibata geçerek kursun en verimli şekilde gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf edeceği belirtildi.


Bakan Yılmaz'dan tam destek

Kurs için destek taleplerinin iletildiği Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'ın gerekli tüm desteğin sunulacağını belirttiğini aktaran BİNHAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Caf: “Sayın Bakanımız her türlü desteği sunacağını taahhüt etmiştir. Sayın Valimiz ve Vali Yardımcımız Alper Çığ'ın bu konuda ciddi katkıları bulunmaktadır.

Kursun Bingöl'de yapılması ilimizin tanıtımı ve kültür alışverişi açısından büyük önem taşımaktadır. En az 100–150 kişi kursa katılacak. Bu da ciddi bir rakamdır. İlgili kurumlarımızın da desteğiyle iyi bir seminer gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bu kursun Bingöl'de yapılmasını sağlayan BİNHAD olarak gerek yönetim kurulu, gerekse üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız. Bizleri yalnız bırakmayan ve destek sunan ve sunacaklarını beyan eden Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Vali yardımcımıza ve Sayın Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Caf, Bingöl'de açılacak kursa Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkâri, Mardin, Urfa, Van, Bitlis, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Muş, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır illerindeki hakem adaylarının katılacağını sözlerine ekledi.


Müracaat tarihi ve yapılması gerekenler:

Bingöl'de açılacak olan il hakem kursuna aşağıdaki şartları oluşturan ve yukarda belirlenen illerde ikamet eden adaylar katılabileceklerdir. Kursa katılım ücreti 200 TL'dir. Mülakat (Ön Yeterlilik) sınavını geçemeyen adaylara yatırdıkları ücret iade edilmez.


Kursa katılmak isteyen adaylar; 25 Ocak 2011 tarihine kadar müracaat dilekçesi, federasyon web sitesindeki başvuru formu ile federasyonumuzun Garanti Bankası-Anafartalar Şubesi 0711–6299474 (TR31 0006 2000 7110 0006 2994 74) hesabına yatırdıkları ücretin dekontunu 0312 – 3095030 numaralı faksına göndermek zorundadırlar.

Bu tarihten sonraki müracaatlar kabul edilmez.
Aday kişisel dosyasını kurs merkezine getirecek ve sınav öncesi komisyona teslim edecektir. Eksik evrak kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.06.2026
01:39
Sırım Çayı`nda facia! İki kişiden biri suda kayboldu!
Sırım Çayı'nda facia! İki kişiden biri suda kayboldu!
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında bulunan Sırım çay hattında yaşanan olayda, akıntıya kapılan iki kişiden biri kurtarıldı, kaybolan bir kişi için AFAD ve jandarma ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
15.06.2026
01:38
12Bingölspor`da Kongre Krizi! Gözler 21 Haziran`a Çevrildi
12Bingölspor'da Kongre Krizi! Gözler 21 Haziran'a Çevrildi
30 yıl sonra 2. Lig'e yükselerek tarihi bir başarıya imza atan 12Bingölspor'da, olağanüstü kongrenin ertelenmesiyle birlikte belirsizlik derinleşti. Aday çıkmaması ve yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongre, kulübün geleceğini kritik bir haftaya taşıdı.
15.06.2026
01:36
Genç Muratspor BAL Biletini Kaptı
Genç Muratspor BAL Biletini Kaptı
BAL Play-Out maçında Solhan Futbol Kulübü'nü 3-1 mağlup eden Genç Muratspor, Bölgesel Amatör Lig'de yoluna devam etti. İlk yarıyı geride kapatan sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla geri dönüşe imza attı.
15.06.2026
01:33
Bingöl`de Jandarma Günü Coşkusu
Bingöl'de Jandarma Günü Coşkusu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen programla Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Kutlama programında rehine kurtarma, komando ve köpek timi gösterileri beğeni topladı. Vali Cahit Çelik, jandarmanın milletin huzurunun teminatı olduğunu söyledi.
15.06.2026
01:32
Bingöl`de pedallar sağlık için döndü
Bingöl'de pedallar sağlık için döndü
Yeşilay'ın geleneksel bisiklet turunda Bingöllüler, bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam için şehir merkezinde pedal çevirdi. Vali Cahit Çelik'in de katıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü.
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın