KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Halkoyunları hakem kursu, bingöl'de yapılacak

BİNHAD, Ocak ayı sonunda Bingöl dâhil 21 il hakem adayının katılacağı kurs için çalışmalarını başlattı.

Halkoyunları hakem kursu, bingöl`de yapılacak
15 OCAK 2011 CUMARTESİ 11:00
0
2318
0
AA aa

25 Aralık 2010 günü Ankara'da gerçekleştirilen ve Federasyon Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ahmet Bulmuş ile Organizasyon Kurulu Üyeleri Ahmet Caf ve Hakim Değişgeç'in katıldığı Mali Kurul'da yapılan görüşmeler neticesinde Türkiye Halkoyunları Federasyonu (THOF) Başkanlığı'nın 2011 faaliyet programı gereğince düzenlenecek olan ‘İl Hakem Kursu'nun Bingöl'de düzenlenmesi talebi aktarıldı.


THOF Başkanı Hemşerimiz Sertaç Demirtaş'ın oluruyla 28–29–30 Ocak 2011 tarihlerinde Bingöl'de düzenlenmesi sağlanan kursa, Bingöl dahil 21 ilden hakem adayları katılacak. Yaklaşık 100–150 kişinin katılması beklenen kurs için organizasyon çalışmalarını başlatan Bingöl Halkoyunlar Araştırma Derneği'nin (BİNHAD), ilgili kurumlarla irtibata geçerek kursun en verimli şekilde gerçekleşmesi için yoğun çaba sarf edeceği belirtildi.


Bakan Yılmaz'dan tam destek

Kurs için destek taleplerinin iletildiği Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'ın gerekli tüm desteğin sunulacağını belirttiğini aktaran BİNHAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Caf: “Sayın Bakanımız her türlü desteği sunacağını taahhüt etmiştir. Sayın Valimiz ve Vali Yardımcımız Alper Çığ'ın bu konuda ciddi katkıları bulunmaktadır.

Kursun Bingöl'de yapılması ilimizin tanıtımı ve kültür alışverişi açısından büyük önem taşımaktadır. En az 100–150 kişi kursa katılacak. Bu da ciddi bir rakamdır. İlgili kurumlarımızın da desteğiyle iyi bir seminer gerçekleştireceğimizi umuyoruz. Bu kursun Bingöl'de yapılmasını sağlayan BİNHAD olarak gerek yönetim kurulu, gerekse üyelerimizle birlikte elimizden geleni yapacağız. Bizleri yalnız bırakmayan ve destek sunan ve sunacaklarını beyan eden Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Sayın Vali yardımcımıza ve Sayın Federasyon Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


Caf, Bingöl'de açılacak kursa Bingöl, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkâri, Mardin, Urfa, Van, Bitlis, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Muş, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır illerindeki hakem adaylarının katılacağını sözlerine ekledi.


Müracaat tarihi ve yapılması gerekenler:

Bingöl'de açılacak olan il hakem kursuna aşağıdaki şartları oluşturan ve yukarda belirlenen illerde ikamet eden adaylar katılabileceklerdir. Kursa katılım ücreti 200 TL'dir. Mülakat (Ön Yeterlilik) sınavını geçemeyen adaylara yatırdıkları ücret iade edilmez.


Kursa katılmak isteyen adaylar; 25 Ocak 2011 tarihine kadar müracaat dilekçesi, federasyon web sitesindeki başvuru formu ile federasyonumuzun Garanti Bankası-Anafartalar Şubesi 0711–6299474 (TR31 0006 2000 7110 0006 2994 74) hesabına yatırdıkları ücretin dekontunu 0312 – 3095030 numaralı faksına göndermek zorundadırlar.

Bu tarihten sonraki müracaatlar kabul edilmez.
Aday kişisel dosyasını kurs merkezine getirecek ve sınav öncesi komisyona teslim edecektir. Eksik evrak kesinlikle kabul edilmeyecektir.

 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın