KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Hant, tekrar sağlık-sen bingöl şube başkanı seçildi

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi 3. Olağan Şube Genel Kurulu'nda Nedim Hant, yeniden Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı'na seçildi.

Hant, tekrar sağlık-sen bingöl şube başkanı seçildi
25 EKİM 2010 PAZARTESİ 13:40
0
3362
2
AA aa

 

Sağlık-Sen Bingöl Şubesi 3. Olağan Şube Genel Kurulu Pazar günü saat 13.00'da Bingöl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Genel kurula Sağlık Genel Merkez Yöneticisi M. Güner Erdoğdu, Sağlık-Sen Eski Genel Başkan Yardımcısı Alican Hant, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Memur-Sen İl Başkanı Abdurrahman Ensari ile birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ile kurum yöneticileri katıldı.
Olağan Şube Genel Kurulu'nda Nedim hant, bir kez daha Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı'na seçildi.
Yönetim Kuruluna ise, Şaban Aybek, Bayram Himyeri, Tekin Gönç, Bilal Arslan, Sinan Bozaba ve Mehdin Değişmen seçildi.
Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlık görevine seçilen Nedim Hant, genel kurulda yaptığı konuşmasında katılımlara ve sendikal çalışmalarda her türlü gayreti sarf eden üyelere teşekkür etti.
Sağlık-Sen'in faaliyetlerinde 30-40 üye ile başladığını belirten Hant, bugün üye sayılarının Bin'i aştığını ve Bingöl'ün en büyük sivil toplum örgütü olduklarını ifade etti.
Sendika üyelerinden aldıkları güçle Bingöl ve Türkiye için çalıştıklarını, çalışanların problemlerine çareler aradıklarını söyleyen Hant, “Bizler bu dönemde sahada başka masada başka telden çalan bir sendika asla olmayacağız. Bizler makamlara talip değiliz. Hitap ettiğimiz kitleye hizmete talibiz. Sendikacılığımızın temel düsturu Hakkı temsil etme kaygısında yatmaktadır. Ne aldananlardan olacağız ne de aldatanlardan olacağız” dedi.
12 Eylül 2010 günü gerçekleştirilen anayasa değişikliği paketi halk oylamasına değinen Hant, 2010 yılı 13 Eylül sabahı ile birlikte vesayet rejiminin son bulduğuna inandıklarını söyleyerek, “Toplumumuz rahat bir nefes aldı. Türkiye eski Türkiye değil. Ama yasakçı değil özgürlükçü, dışlayıcı değil katılımcı yeni bir anayasanın hazırlanarak hayata geçirilmesi en büyük talebimizdir. Askeri ve yargısal darbe girişimlerinin son bulması adına kayıt yok, şart yok egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyoruz” diye konuştu.
Son günlerin en hararetli tartışma konusu olan ‘Başörtüsü Sorunu' hakkındaki görüşlerini de beyan eden Hant, başörtüsünün bir simge olmadığını vurgu yaparak, “Ülkemizin kanayan yarasından biri de başörtüsü sorunudur. İktidar ve muhalefetin bir an evvel bir araya gelerek toplumsal uzlaşı çerçevesinde bu sorunu çözmelidir. Başörtüsü ne bir siyasi simge, ne de bir sıkma baş sorunudur. Bu bir inanç ve düşünce meselesidir. Kişilerin inancına hiçbir zaman pranga vurulmamalıdır. Başörtüsü konusunda kendini cumhurun temsilcilerinin üzerinde gören ve cumhura kamusal alan yasağı getirenleri buradan nefret ve şiddetle kınıyor, hadlerini bilmeleri gerektiğini belirtmek istiyoruz” şeklinde konuştu
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
MUHAMMED MUSTAFA HANT (@Misafir_239)
27 Ekim 2010 Çarşamba 16:15
SAYIN NEDIM HANT I VE CALISMA ARKADASLARINI TEBRIK EDERIM . LUTFEN BU BASARIYA GOLGE DUSURMIYELIM SAYIN @ALATTIN BEY... UNUTMAYIN KI HICBIR BASARI TESADUF DEGILDIR..
alattin (@Misafir_213)
25 Ekim 2010 Pazartesi 20:42
arkadaşımızı tebrık edıyorum.Ama malesef bu sendika hukumete yalakalık yapmaktan başka hıç bır işe yaramaz oanların uyeleri bilsinki bu toplu sözleşmede herkes 80 tl sini alacak ama sağlıkçılar alamayacak buda arkadaşımızın ne kadar marıfetlı olduğunu gösterır ha bu arada ben bağımsız bır sağlı sendıkasını kuracam ve bunlara sendıkanın ne olduğunu ögreteceğim inşallah
19.05.2024
23:11
Görür`den kritik Bingöl uyarısı;
Görür'den kritik Bingöl uyarısı; 'Deprem üretme zamanı dolmuş'
Katıldığı bir programda Tunceli ve Bingöl için kritik deprem uyarısını bir kez daha yineleyen Prof. Dr. Naci Görür; 'Erzincan, Bingöl-Karlıova arası endişe ettiğimiz yer. Deprem olma periyodu dolmuş, tehlikeli bir duruma gelmiş artık. Deprem üretme zamanı dolmuş' dedi.
19.05.2024
22:53
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yılı coşkuyla kutlandı.
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın