KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2026 Pazar
°C

Hasta taşıyan ambulans çamura saplandı

Bingöl'de hasta taşıyan bir ambulans etkili olan yağışlar nedeniyle oluşan çamura saplandı.

Hasta taşıyan ambulans çamura saplandı
07 OCAK 2018 PAZAR 22:37
1
2451
1
AA aa

Merkez Simani Mahallesi Cezaevi TOKİ konutları arka kısmında bulunan ve Gözer(Şenik) Mahallesi'ne bağlı olan yerleşim yerinin yolları yapılmadığı için etkili olan yağış nedeniyle oluşan çamura hasta taşıyan ambulans saplandı. Uzun süre ambulansta bekleyen hasta başka bir ambulansın olay yerine gelmesiyle hastaneye sevk edildi.

Yol ve çöp sorunu yaşadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, yollarının çamurlu olması nedeniyle öğrenci servislerinin, okula giden öğrencileri almaya gelemedikleri için çocuklarının okula gidip gelmede sorun yaşadıklarını dile getirdi.

Gözer Mahallesi'ne bağlı olan yerleşim yerinin yolları bozuk ve çamurlu olması nedeniyle araçların girip çıkamadığı sokakta hastalanan bir vatandaşı almaya gelen ambulansın çamura saplandığını ifade eden mahalle sakini Emrullah Kişeçok, çamurlu yolu kullanarak olula giden öğrencilerin sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

"Çamura saplanan ambulansta hasta bir saat mahsur kaldı"

Kişeçok, “Bizim burada çöp sorunumuz var. Okulumuz uzak, yolların bozuk ve çamurlu olması sebebiyle çocuklarımız okula gidemiyor.  Bu sakıntıların hepsini yaşıyoruz. 

Burada bir hasta vardı ambulans geldi, arkadaşı aldı. Ancak yollar çamur olduğu için ambulans burada kaldı. Bir süre sonra buradan çıktı ama başka bir yerde çamura saplandı, hasta yaklaşık bir saat ambulansta mahsur kaldı. Başka bir ambulans gelerek hastayı alıp götürdü. Her tarafın yolları yapıldı ama bizim burası hâlen yapılmadı.” diye konuştu.

Mahalle içinde bulunan hayvan ahırlarının pislikleri ve yolların çamurlu olması nedeniyle en çok okula giden öğrencilere eziyet verdiğini söyleyen Kişeçok, tüm sorunlarının giderilmesi konusunda yetkililere çağrıda bulundu.

Okula giden öğrencilerden, Veysel, Eyyüp Kersin ile İlhami Koçuk adlı öğrencilerde yaşadıkları sorunları anlatarak, “Yollarımız çamurlu, burada hayvanların ahırları var pisliklerinden geçilmiyor. Okulumuz uzak gidip gelirken, eziyetler çekiyoruz. Devlet yetkililerinden sorunlarımızı çözmelerini istiyoruz.” şeklinde konuştular. (İLKHA)  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21745)
08 Ocak 2018 Pazartesi 20:15
Kimsenin umrunda mı fakir ölmüş kalmış yazık memlekete hemde çok yazık... Ambulans bile yolda kalıyorsa...
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın