KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Hastane çatısı tedbir için sökülüyor

Yoğun kar nedeniyle kısmi çökme yaşanan Genç Devlet Hastanesi çatısının, tedbir amacıyla kardan temizlenip tümüyle sökme işlemlerine başlanıldığı bildirildi.

Hastane çatısı tedbir için sökülüyor
09 ŞUBAT 2017 PERŞEMBE 23:06
0
1904
0
AA aa

Son yılların en yoğun kar yağışının etkili olduğu Bingöl'de, çatılardan biriken kar nedeniyle çeşitli maddi hasarlar da meydana geldi. Bunlardan biri de Genç İlçesi'nde yaşandı. Şekli itibariyle kış şartlarına elverişli olmayan Genç Devlet Hastanesi binasının çatı katı, tedbir amacıyla sökülmeye başlandı. Sökme işlemleri esnasında çatı katında kısmi çökme yaşanırken, gerekli tedbirlerin alındığı ve çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Bingöl Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bingöl Genç İlçe Devlet Hastanesinde 02.02.2017 tarihinde aşırı kar yağışına bağlı meydana gelen çatı çökme riskine karşı gerekli güvenlik önlemleri alınarak 04.02.2017 tarihinde çatıda yüklenici firma vasıtası ile sökme işlemlerine başlanılmıştır. 09.02.2017 tarihinde saat 15.00'da daha önce alınmış güvenlik önlemleri ile söküm işlemleri devam ederken Hastane çatısının bir kısmı olduğu yere içe doğru çökmüştür.   Bu esnada herhangi bir yaralanma yaşanmamıştır. Güvenlik önlemleri arttırılarak söküm işlemlerine devam edilecektir. Hastane hizmetlerimiz gerekli önlemler arttırılarak kontrollü olarak devam etmektedir. Çatının çökmesine bağlı oluşmuş olan hasar tespiti için inceleme başlatılmış olup, inceleme devam etmektedir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın