KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2025 Cumartesi
°C

Hastane ile ahır yan yana

Karlıova Devlet Hastanesi’ne 30 metre yakınında bulunan hayvan ahırı hastaları ve hastane çalışanlarını isyan ettirdi.

Hastane ile ahır yan yana
03 HAZİRAN 2013 PAZARTESİ 06:36
0
6665
1
AA aa

Karlıova ilçesine iki kilometre uzaklıkta bulunan Karlıova Devlet Hastanesi yanında bulunan hayvan ahırından dolayı hastane personeli ve hastalar kötü kokular ve sineklerden dolayı isyan etti.

Hastaneye sadece otuz metre uzaklıkta bulunan ahır havaların ısınmasıyla beraber çevreye kötü kokular yaymaya başladığını söyleyen hasta yakınları “bu çağda böyle bir rezaleti görmedik” diyerek ahırın yıkılmasını istedi.

Konu hakkında belediyenin sessiz kalması kafalarda soru işareti bırakırken hastaneye sadece otuz metre uzaklıkta bulunan ahır için yıllardır girişimlerde bulunan vatandaşlara ve Halk Sağlığı ekiplerine belediyeden bir cevap gelmediği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre belediyenin ahırı yıkması için o bölgeyi istimlak etmesi gerektiği ve bundan dolayı ahır sahibine istimlak bedeli ödemesi gerektiği öğrenildi.

Belediyenin böylesi bir istimlak bedeli ödeyeceği gücünün olmadığını iddia eden bazı kaynaklar hastanenin mikrop yuvası olmasına bile bile göz yumulduğunu iddia etti.

Hastanenin bazı bölümleri kötü kokulardan dolayı sinekler tarafından adeta istila edildiğini söyleyen bazı hastane çalışanları “ilaçlayarak sinekleri yok edemiyoruz her taraf sinek ölüsü ve bundan dolayı mikroplar hastaneyi sarmış durumda” diyerek konunun ciddiyetini gözler önüne serdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
sergen.ay (@Misafir_13829)
05 Haziran 2013 Çarşamba 12:46
yazıklar olsun yaw bu kadarda bilincsiz bir davranıs özellikle bingöl belediyesine yazıklar olsunki bu rezalete el atamıyor
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
17.10.2025
13:43
12Bingölspor`da hedef, kayıpsız bir hafta!
12Bingölspor'da hedef, kayıpsız bir hafta!
Nesine 3.Lig 2. Grup'ta mücadele veren 12Bingölspor, ligin 7'nci haftasında Kırşehir Spor'a konuk oluyor. Yeşil beyazlı temsilcimizde hedef, deplasmandan 3 puan çıkararak liderliğini koruyup yükselişini sürdürmek.
17.10.2025
13:11
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Ons altındaki artış yurt içinde altın fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. Bu sabah Kapalıçarşı serbest piyasanın açılışında çeyrek altın 10 bin lirayı, Cumhuriyet altın ise 40 bin lirayı geçti. Asgari ücretliler yoksulluk sınırının altında maaşla mücadele verirken, Hükümet kanadından neredeyse her gün Türkiye ekonomisinin büyümesinden bahsediliyor.
17.10.2025
12:49
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Çalıştayla, Bingöl'ün depreme hazırlık sürecine bilimsel ve katılımcı bir bakış kazandırıldığı, ortak akılla şekillenen bu sürecin, Bingöl'ün geleceğini güvence altına alacak önemli bir adım olduğu vurgulandı.
16.10.2025
14:16
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın