KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Mayıs 2025 Cuma
°C

Hastane kapanmadı, yükünü hafiflettik

AK Parti Bingöl Milletvekilleri, Bingöl Devlet Hastanesi Yenişehir Ek Binası'nın kapatılmadığını, mevcut hastanelerin yükünü hafifletip daha kaliteli ve sağlıklı bir hizmet sunulacağını belirtiler.

Hastane kapanmadı, yükünü hafiflettik
08 MART 2008 CUMARTESİ 10:13
0
1579
0
AA aa
Bir takım incelemelerde bulunmak üzere dün Bingöl'e gelen AK Parti Bingöl Milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu, Cuma Namazı sonrası esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinlediler.
Daha sonra taziye ziyaretlerine giden vekiller, saat 15.00'da Bingöl Merkez 1 Nolu Sağlık Ocağı'nda incelemelerde bulundular. Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Dt. Zeki Bingöl, tadilatların sona ermesiyle birlikte sağlık ocağının daha modern bir yapıya kavuşacağını ve 24 saat kesintisiz hizmet verileceğini vurguladı.
Sağlık ocağında yapılan onarım işini 25 bin YTL'ye yaptırdıklarını ifade eden Bingöl: “Bingöl Devlet Hastanesi ve Yenişehir Ek Binası'nın yükünün büyük bir bölümünü sağlık ocaklarına vererek buradaki yükü hafifletme yoluna gittik. Acil işler sağlık ocaklarında yapılacak. Ağız ve Diş Protez Merkezimiz pazartesi gününden itibaren hizmete başlayacaktır. Sağlık Bakanlığımız tarafından 2 adet 4x4 ambulans gönderildi. Yeni gelen ambulansları acil servis hizmetlerinde kullanacağız. Yenişehir Ek Binamızdaki kadroyu da uzman doktorlarla güçlendirdik. Acil servis hizmetlerinin büyük bölümünü sağlık ocağında yapacağız. Bingöl'deki doktor sayısı Türkiye standartlarının üzerindedir” dedi.
Yılmaz: “Güzel hizmetler takdir edilmeli”
İnceleme esnasında sağlık hizmetlerindeki değişikliklerle ilgili olarak görüşlerini aktaran Milletvekili Cevdet Yılmaz, Yenişehir Ek Binası'nın kapanmadığını, kalitenin arttırıldığını vurguladı.
AK Parti iktidarı döneminde sağlık alanında çok önemli gelişmelerin olduğunu söyleyen Yılmaz: “Bingöl ilimizde çok güzel hizmetler yapılıyor. Ancak bir takım kesimler acımasızca eleştiri yapıyorlar. Eleştiri yapılsın, buna karşılık olarak da yapılan güzel hizmetlerin de takdir edilmesi gerekir. Bizim burada sağlık alanında tek bir amacımız var. Halkımıza sağlıklı, kaliteli bir hizmet sunmaktır. Gerek doktor, gerekse araç gereç bakımından hiçbir eksiğimiz yok. Yenişehir Ek Binası kapanmadı, sadece yükü hafifletilerek daha kaliteli hale getirildi. Sağlık hizmetlerini bir arada toparlamaya çalışıyoruz” dedi. 
Coşkun: “ Sağlıkta ilerleme var”
Milletvekili Yusuf Coşkun da hastanenin kapanmadığını sadece amacına uygun hale getirildiğini belirti. Bir takım asılsız dedikoduların kamuoyunda konuşulduğuna dikkat çeken Coşkun: “ Sağlık alanında ciddi anlamda bir ilerlemeler sağlanmış durumda ancak bunu görmek istemeyenler var. Geçmiş yıllara dönün bir bakın. O dönemlerde hastane kapılarında hastalar geri çevriliyordu. Bugün ise hiçbir hasta hastane kapısından geri dönmüyor. Yeşilkartlar ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Yeşilkartlar sayesinde vatandaşlarımız sağlık hizmetlerini alıyor. Hastanelerimizi daha modern hale getireceğiz. İlçelerdeki hastaneler yenileniyor, sağlık ocakları 24 saat hizmet veriyor” şeklinde konuştu.







BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.05.2025
20:24
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Bingöllü aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı
Siirt'e gitmek üzere ticari taksiyle yola çıkan Bingöllü aile, Diyarbakır'ın Silvan ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada anne hayatını kaybederken, baba, çocuk ve taksi şoförü yaralandı.
22.05.2025
16:44
Bingöl`de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı
Bingöl'de Sebze Üretiminin Geliştirmesi Projesi çerçevesinde üreticilere 442 bin sebze fidesi dağıtıldı. Coğrafi işaretli Guldar domatesinin yetiştirildiği köylerdeki çiftçilere de 50 bin adet Guldar domatesi fidesi verildi.
22.05.2025
16:30
'Bizim elimizdeki alınırken başkalarına fazlaca veriliyor!'
1971 depremi sonrası 1986'da Kiğı Çiçektepe'de yapılan deprem konutlarının 2015 depreminde ağır hasar gördüğünü ve 2024 Kasım'da yıktırıldığını aktaran Özaltun: 'Hak sahipliğimiz herhangi bir bilgi verilmeden iptal edilmiş. Biz oturacak ev bulamazken başka ailelere birden fazla konut veriliyor ve onlar da götürüp kiraya veriyor! Bu nasıl bir adalet? Kim koruyacak hakkımızı?'
22.05.2025
14:56
Bingöl`de ilkokul öğrencilerine `Deprem Gerçeği` Söyleşisi
Bingöl'de ilkokul öğrencilerine 'Deprem Gerçeği' Söyleşisi
Bingöl'de Ankara Büyükşehir Belediyesi İlkokulu öğrencilerine yönelik 'Bingöl'ün deprem gerçeği' konulu söyleşi gerçekleştirildi.
22.05.2025
14:32
Bingöl`deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'deki şelale hayranlık uyandırıyor!
Bingöl'ün Solhan ilçesinde kayayı oyarak süzülen doğa harikası şelalenin görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü!
21.05.2025
19:28
Bingöl`de lezzet dolu bir program
Bingöl'de lezzet dolu bir program
Bingöl'ün yöresel yemek ve tatlıları, Türk Mutfağı Haftası kapsamında sergilenip ikram edildi. Bingöl mutfağının doğal, ekonomik ve atıksız örnekleriyle haftaya katkı sunduklarını belirten Vali Usta, emeği geçenleri tebrik eti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın