KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mayıs 2025 Salı
°C

Hastane polikliniğinde değişim

Sağlık Bakanlığı'nın başlatmış olduğu ‘Sağlıkta Dönüşüm' projesi kapsamında Bingöl Devlet Hastanesi ve ek binada bulunan poliklinikler yeniden dizayn edildi. Acil servis ve ameliyathane için modern hasta taşıma sedyesi alındı.

Hastane polikliniğinde değişim
25 HAZİRAN 2008 ÇARŞAMBA 10:22
0
1062
0
AA aa
Sağlık Bakanlığı'nın kalite çıtasını yükseltmek amacıyla başlatmış olduğu ‘Sağlıkta Dönüşüm' projesi kapsamında Bingöl Devlet Hastanesi ve Yenişehir ek binada bulunan poliklinikler yeniden dizayn edilmesi için çalışmalar başlatıldı. Acil servisler ve ameliyathanelerde kullanılmak üzere 7 adet modern hasta taşıma sedyesi alındı. Polikliniklerde başlatılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Devlet Hastanesi Başhekimi Üroloji Uzmanı Dr. Cahit Şahin, hizmetin en iyisini sunmak ve kalite çıtasını yükseltmek için değişimlerin olduğunu söyledi.
Şahin: “Hastanelerde poliklinik servislerinde yeni düzenleme yapılıyor. Bingöl Devlet Hastanesi ve ek binada bulunan 28 polikliniğin tamamı yeniden dizayn ediliyor. Her hastanın kendine ait eşyasını koyacağı dolaplar olacak ve poliklinik malzemeleri değiştirilecek. Ayrıca acil servis ve ameliyathanelerde kullanılmak üzere 7 adet modern hasta taşıma sedyesi alındı. Tüm bunlar kaliteli bir hizmet anlayışı dikkate alınarak yeni bir çalışma yapıldı. Sağlık Bakanlığı'nın ‘Sağlıkta dönüşüm' Projesi kapsamında her hekime bir poliklinik yapılması ön görülüyor. Buna bağlı olarak Bingöl Devlet Hastanesi ve Ek binada toplam 47 hekim 28 poliklinikte hizmet veriyor. Polikliniklerin tamamı yeniden dizayn edilmeye başlandı. Burada vereceğimiz sağlıklı hizmeti ve yakalayacağımız kaliteden Bingöl halkı yararlanacaktır. Alınan sedyeler çok fonksiyonlu olduğu için hastalar daha rahat edecek, doktorlar ve sağlık personeli görevini daha rahat yürütecek. Hastalar bu sedye üzerindeyken her türlü sağlık muayenesi yapılıyor, röntgen çekilebiliniyor. Her şeyi usulüne göre yapıyoruz. Amacımız Bingöl halkına daha kaliteli bir hizmet sunmaktır. Polikliniklerin yeni hali yarın hazır olacak. Poliklinik sayımız eksik ama buda binamızın fiziki yetersizliğinden kaynaklanıyor. Bu polikliniklerle ilgili yeni bir proje çalışmamız var. Bu projeler hayatta geçtiğinde bu sorun da çözülmüş olacak” dedi.
 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2025
14:56
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Bingöl Orman Spor Türkiye Şampiyonu oldu
Yakın zamanda kurulan ve kısa sürede elde ettiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken Bingöl Orman Spor Hentbol Takımı, Antalya'da katıldığı Türkiye Finallerinde rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.
20.05.2025
14:43
Bingöl`de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de Toplu Taşımaya Zam!
Bingöl'de kent merkezinde toplu taşımacılık yapan özel halk otobüslerinde yolcu bilet ücretlerine zam geldi. Vatandaş tepkili! Kooperatif ise çevre il emsali ile Bingöl'ün en uygun taşımacılık yapılan il olduğu savunmasında!
20.05.2025
14:21
Bingöl`de yeşil dönüşüm!
Bingöl'de yeşil dönüşüm!
Budancamak: 'SoGreen Projesi ile bölgemizde çevreye duyarlı, dirençli ve kapsayıcı bir ekonomik yapının temellerini atıyoruz. Kadınların ve gençlerin bu sürece liderlik etmelerini sağlayacak mekanizmalar oluşturuyoruz. Yeşil dönüşüm sadece çevre politikası değil, aynı zamanda sosyal adaletin ve sürdürülebilir kalkınmanın temelidir' dedi.
20.05.2025
14:02
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
Sebze ve meyve fiyatlarını hizaya getirecek düzenleme!
İktidar, meyve-sebze fiyatlarını düşürmek için hal yasasını yeniliyor. Yeni taslağa göre üreticiye vergi muafiyeti sağlanacak. Kooperatiflere hallerde yüzde 75 indirim yapılacak. Marketlere ise doğrudan üreticiden mal alma şartı getiriliyor. Bu şart ile aracı devreden çıkacak ve meyve sebze daha ucuza gelecek.
19.05.2025
22:22
Ormangören: `Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!`
Ormangören: 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
Engelliler Haftası sebebiyle beraberindeki heyetle Bingöl Altı Nokta Körler Derneği ve Engelliler Platformunu ziyaret eden DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, engellilerin sorunlarına dikkat çekip kamuya seslendi; 'Erişilebilir yaşam haktır, lütuf değil!'
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın