KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Hastaneye özel

Jeneratör gibi gürültü yapan baz istasyonu hastanenin yanıbaşında kuruldu

Hastaneye özel
16 AĞUSTOS 2008 CUMARTESİ 10:07
0
1120
0
AA aa
DEVLET Hastanesi'nin yanıbaşında kurulan seyyar baz istasyonu, özellikle gece saatlerinde yaydığı gürültüden dolayı  hastanede yatan hastaları ve çevre sakinlerini rahatsız ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü'nün  yıkılan eski binasının bahçe duvarı yanında, yol kenarına kurulan  seyyar baz istasyonu vatandaşların tepkisini çekiyor. Devlet Hastanesi'ne ve binalara yakın yerde baz istasyonu kurulmasına bir anlam veremediklerini ve bu konuda kendilerine hiçbir  bilgi verilmediğini belirten vatandaşlar, seyyar baz  istasyonunun özellikle gece saatlerinde jeneratör gibi gürültü yaydığını ifade ettiler. Seyyar baz istasyonunun hangi gerekçeyle bu mevkide kurulduğunu anlayamadıklarını belirten vatandaşlar, gece saatlerinde büyük gürültü yayan ve insan sağlığını  olumsuz şekilde etkilediği belirtilen baz istasyonunun yerleşim birimlerinin ortasında kurulmasına tepki gösterdiler. Yaklaşık 3 gündür seyyar baz istasyonunun bu mevkide kurulu bulunduğunu hatırlatan vatandaşlar, bu konuda ilgili kurum ve kuruluşların gerekli önlemleri almasını istediler.
Vatandaşlar, baz istasyonunun bu mevkide hangi mantıkla  ve nasıl bir izin alınarak  kurulduğunu da merak  ediyorlar. Özellikle Devlet Hastanesi'nde yatan hastalara gece rahatsızlık veren seyyar baz istasyonunun kaldırılması isteniyor.




YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.07.2025
15:19
Bingöl`de engellilerin tepkisi!
Bingöl'de engellilerin tepkisi! 'Öncelik hakkımız ihlal ediliyor!'
Bingöl Devlet Hastanesi personel ve yönetimine defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen herhangi bir düzelme olmadığı gibi bir muhatap da bulamadıklarını savunan Bingöl Engelliler Platformu Sözcüsü Belgin, çözüm çağrısında bulundu ve Vali Ahmet Hamdi Usta'dan destek talep etti.
10.07.2025
14:54
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile hekimleri için yeni düzenleme! O süre uzatıldı
Aile Hekimliği Yönetmeliği'nde yapılan yeni düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenlemeye göre, muayeneye gitmeyen hasta nedeniyle kesilen maaşlarda süre kriteri 6 aydan 1 yıla çıkarıldı. İşte tüm detaylar...
10.07.2025
14:39
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
6 ay içinde alınmazsa devlet satışa çıkaracak!
Sahipsiz ve trafikten men edilen araçlarla ilgili satış süreci yeniden şekillendi. Milli Emlak Genel Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 6 ay içinde teslim alınmayan araçlar doğrudan satışa çıkacak.
10.07.2025
13:12
Bingöl`de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Bingöl'de KGYS kameralarıyla ortalama hız tespiti başladı
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), trafik güvenliğini sağlamak amacıyla ortalama hız denetimlerini genişletiyor. Bugünden itibaren Bingöl dahil 9 ilde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarıyla ortalama hız kontrolleri başlatıldı.
10.07.2025
00:48
Bingöl`de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Bingöl'de Teknoloji Geliştirme Bölgesi Kuruluyor
Söz konusu bölge, Bingöl Üniversitesi'nin koordinasyonunda faaliyet gösterecek ve kentte Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayacak.
09.07.2025
20:24
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöllüler dikkat! Sıcaklıklar fena artacak
Bingöl'de bir süredir etkili olan rüzgâr ve serin hava, yerini bunaltıcı sıcaklara bırakıyor! Meteoroloji, özellikle kronik hastalığı bulunanlar ile yaşlı ve çocukların öğlen saatlerinde güneş ışınlarına maruz kalmaması uyarısında bulunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın