KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Havalimanı bingöl'e değer katacak

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Bingöl Havalimanı, Bingöl için çok önemli bir yatırımdır. Havalimanı, Bingöl’ün gelişim ve dönüşümüne değer katacaktır” dedi.

Havalimanı bingöl`e değer katacak
12 TEMMUZ 2013 CUMA 02:02
0
2529
3
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak Bingöl Havalimanı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Atalay: “Bingöl için en önemli yatırımlardan biri olan Bingöl Havalimanı, Sn. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve çok sayıda Bakan ve milletvekillerimizin katılımı ile 12 Temmuz 2013 Cuma günü saat 16.30'da hizmete açılacaktır” dedi.

Bingöl Havalimanı'nın Bingöl'ün dünyaya açılan kapısı olduğunu vurgulayan Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay: “Yıllardır özlemini çektiğimiz Havalimanımız açılıyor. Bingöl Havalimanı şehir merkezine 8 kilometre mesafede, Çeltiksuyu mevkiinde bin 59 metre rakımında yer alıyor. Yılda 500 bin yolcuya, 4 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek olan Bingöl Havalimanı, Bingöl için çok önemli bir yatırımdır. Şuanda haftada dört uçakla karşılıklı olarak İstanbul'a uçacağız. Çok kısa bir süre içerisinde de bu uçuşların çoğalmasını bekliyoruz. Bingöl Havalimanı'nın şehrimize kazandırılması noktasında emeği geçen başta; Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Kalkınma Bakanımız Sn. Dr. Cevdet Yılmaz'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sn. Binali Yıldırım'a, Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Eşref Taş'a, Sn. Valilerimize, tüm ilgili kurum bürokratlarına ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, havalimanımızın tüm Bingöl halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zazalar diyarindan (@Misafir_14459)
16 Temmuz 2013 Salı 05:24
Slm bence suanki beld bask elestire bilmek icin yapilan hizmetlerin geneline ve sonuclarini gorerek elestirelim ve insafli olalim ben zazalarin meselelere insafla bakacaginddan eminim yani bir bakalim Adam secim de vaad etigi projelerin cogunu yapti ayrica beld arsalarini satmadi tam tersi aldi birde isin enzoru olan altyapi ve kentsel donusum projeleri gibi kulli projeleri uygulayip uzun vadeli ve gorunuste cok buyuk bir hizmet gorunmuyor gibi iste gallon gozunu boyayip halki kandiran degil gercekten hizmet etme sevdasi var bunlari gorelim
tarikca06 (@Misafir_14438)
15 Temmuz 2013 Pazartesi 12:03
Her memleketin bir güzelliği, güzel bir yemeği, güzel bir tatlısı, turistik bir yeri, güzel bir türküsü, güzel bir sevdası olduğu gibi, kötü hatıraları ve üzücü hikayeleri de vardır. şu memleketin tarihinde en büyük şanssızlığı ve bedbahtlığı olacaksınız. bir kara leke ve alın yazısı gibi. bence tadını çıkarmaya devam edin. sizi çok güzel anılarla ve duygularla anacağım her zaman. size verdiğim oyun ta......
ali zaza (@Misafir_14412)
12 Temmuz 2013 Cuma 22:53
Ama sizin Bingöle deger katacaginizdan süpheliyim.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın