KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Havası olsun diye yüksek gösterdik

Cem Özer, "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminden 150 bin TL alacağı olduğunu iddia eden Şafak Sezer'e yanıt verdi...

Havası olsun diye yüksek gösterdik
11 HAZİRAN 2009 PERŞEMBE 09:09
0
1128
0
AA aa
Özer, ünlü oyuncuyla 40 bin TL'ye anlaştıklarını, ancak onun ricası üzerine bu ücreti daha yüksek gösterdiklerini söyledi.


Şafak Sezer, "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminden alacağı 150 bin TL'nin kendisine ödenmediğini söylemiş, "Film sayemde 580 bin gişe yaptı. 3,5 trilyon para kazandılar. Ama hakkımı ödemiyorlar. Paramı yedirtmem, dava açtım" demişti. Filmin yapımcılığını üstlenen Cem Özer, ünlü oyuncunun bu sözlerine önceki gün düzenlediği basın toplantısında yanıt verdi. Sezer'le 40 bin TL'ye anlaştığını söyleyen Özer, "Film 3,5 trilyon hasılat yaptı diyor, artık milyon tabii o. Kaldı ki KDV, dağıtımcı ve sinema komisyonu düşülünce aşağı yukarı yapımcının cebine 1,5 milyon kalıyor. 300 bin dolara anlaşmışız. Benim Şafak'a 300 bin dolar vermem için, beni derhal akıl hastanesine kapatmanız gerekiyor. Çünkü bu, 1 milyon 400 bin TL'ye mâl olmuş bir filmin üçte biridir. Kaldı ki Türkiye'de 300 bin dolarlık oyuncu yok" dedi.


Hatır çekine icra gönderdi
 
Şafak Sezer'in ücretini onun rızası üzerine yüksek gösterdiklerini söyleyen Cem Özer, sözlerine şöyle devam etti: "O beni Usta Film'in ortağı sanıyordu. Projeyi ilk konuştuğumuzda anladım ki çaresizlikten kabul edecek. 'Piyasada 300 bin istediğin söyleniyor, benim 40 bin TL'lik bütçem var' deyince, 'Tamam abi ama senden bir ricam var, bu filmin ortakları dahil herkes benim 300 bin TL aldığımı bilsin' dedi. O dönem bunu nasıl yapacağımızı bilemedik. Bir de o 'Kolpaçino'ya başlayacaktı, onlara bu filmden 300 bin aldığını söylemiş. Bana 'Yarısını peşin almışım gibi bir çek ver de onlara göstereyim' dedi. Aynı tarihte iki sözleşme yapıldı, rakamları değişti. Ama biz sette tartışınca, tavrı değişti. Sonra avukatlar, bu çek karşılığında hacze geldiler. Şafak çekleri, filmde yaptığı oyunculuk bedeli karşılığı aldığını söylüyor."

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2025
02:56
Bingöl`de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye ‘Sorumluluk` Çağrısı!
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
18.08.2025
02:50
Dünya Dinlerine
Dünya Dinlerine 'Kuraklığa Karşı Tek Ses Olma' Çağrısı!
Almanya'daki camilere mektup bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı, Vatikan ve diğer din merkezlerine de mektup göndereceklerini belirten Hungo bungo Hareketi Başkanı Bilal Salcı, gelecek kuşaklara savaşsız, açlık olmayan, yoksulluğun, hastalıkların ve göçün bittiği bir yeni dünya bırakılabileceğinin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın