KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Hayvan pazarı 2016'da kurulacak

DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın, Ruhsatlı Canlı Hayvan Pazarları projesi kapsamında Karlıova’da yapılacak olan hayvan pazarına yönelik açıklama yapan Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, “Karlıova ilçemiz Bingöl’de hayvan oranının en yüksek potansiyelinde olan bir ilçemizdir. İlçemiz son derece güzel ve modern bir hayvan pazarına 2016’nın Eylül ayında kavuşacaktır” dedi.

Hayvan pazarı 2016`da kurulacak
24 ARALIK 2015 PERŞEMBE 21:24
0
1952
0
AA aa

 Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın desteğiyle ilçeye 2 Milyon TL'lik modern bir hayvan pazarının yapılacağını ifade eden Bingöl, “Hayvancılığın en yaygın olduğu Karlıova ilçemizde hayvan pazarı sıkıntısını, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a bildirdik ve bakanımızın desteğiyle projelerimiz hayata geçirildi” dedi.

Bakan Yılmaz ve DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir'e katkılarından dolayı teşekkür eden Bingöl, şunları söyledi: “Biz Bakanımıza hangi sıkıntımızı iletmişsek bizleri kırmamış ve Karlıova ilçesine büyük hizmetler etmiştir. Bakanımız bizlerden daha fazla Karlıova için mücadele içinde yer almış ve bize büyük yatırımlarda bulunmuştur. Sayın Cevdet Yılmaz bugüne kadar hiçbir projemizi geri çevirmedi, elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Hayvan pazarı için gerekli olan 2 Milyon 352 bin TL hesabımıza geçti. Bu anlamda Sayın Bakanımız ve DAP idare başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlçenin mezbahaya ihtiyaç duyduğunu da belirten Başkan Bingöl, şunları söyledi: “Mezbaha nem var ama eski sistem olduğu için bu mezbahanemi de kalkınma bakanımın aracılığı  ve katkılarıyla DAP bölge bakanlığına sunacağım. Eğer kabul ederlerse onu da yapacağım. Çünkü Karlıova ilçemiz Bingöl'de hayvan oranının en yüksek potansiyelinde olan bir ilçemizdir. Yıllarca çarşı merkezi içinde hayvan satışları yapılıyordu, kalkınma bakanımızın sayesinde ilçemiz, son derece güzel ve modern bir hayvan pazarına 2016'nın Eylül ayında kavuşacaktır.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.05.2025
00:53
Bingöl`de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de oto hırsızları yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada otomobil çalan 2 şüpheli yakalandı.
14.05.2025
15:26
Bingöl`de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl'de izinsiz özel öğretim kurumlarına ceza yağdı!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen denetimlerde izinsiz faaliyet yaptıkları tespit edilenler ile mevzuat gerekliliklerini yerine getirmeyen özel öğretim kurumlarına yaklaşık 6 milyon TL ceza yazıldı. Ailelere 'izinsiz yerlere çocuklarınızı kayıt ettirmeyin' uyarısında bulunan Müdürlük yetkilileri, denetimlerin devam edeceğinin de altını çizdiler.
14.05.2025
14:53
Beşyol`daki cinayetin faili yakalandı
Beşyol'daki cinayetin faili yakalandı
Bingöl'de Ramazan Bayramı arifesinde Beşyol mevkiinde biri polis iki kişiyi yaralayan Y.B. polis tarafından yakalandı. Olayda, yaralanan sivil vatandaş hayatını kaybetmişti.
14.05.2025
12:56
Bingöl`de sürücü kursları ‘kazaların önlenmesi` gündemiyle toplandı
Bingöl'de sürücü kursları 'kazaların önlenmesi' gündemiyle toplandı
Trafik kazalarındaki sürücü hataları göz önünde bulundurularak eğitimlerin daha sıkı ve yoğun yapılması kararını alan Bingöl Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği, önleyici tedbirler çerçevesinde belirli güzergahlarda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) kurulması önerisinde bulundu.
14.05.2025
11:27
Bingöl`de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de okul servisleri denetlenip öğrenciler bilgilendirildi
Bingöl'de Trafik Jandarması tarafından okul servisleri denetlenip öğrenciler uymaları gereken kurallar ve alınması gereken tedbirler noktasında bilgilendirildi.
14.05.2025
10:53
Bingöl`de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Bingöl'de Mayıs ayında kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Soğuk hava dalgası ve yağışlar Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yerini kar yağışına bıraktı, ulaşım olumsuz etkilendi. Karayolları ekipleri çalışmalarını başlattı, trafik akışında aksama olmadığı bildirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın