KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Mayıs 2024 Salı
°C

Hedef belediyeyi yıpratmak mı?

DSİ sulama kanalının taşması sonucu Karayolları sorumluluğundaki Sanayi Sitesi altgeçitte birikmesi nedeniyle oluşan sıkıntıdan Belediyenin sorumlu tutularak sosyal medya üzerinden yıpratılmasının kabul edilemez olduğu vurgulandı ve ilgili kurumlarının neden sessiz kaldığına dikkat çekildi?

Hedef belediyeyi yıpratmak mı?
03 HAZİRAN 2018 PAZAR 15:10
13
5368
30
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, sanayi sitesi yerleşkesinde bulunan Devlet Su İşleri (DSİ) 94. Bingöl Şube Müdürlüğü'ne ait sulama kanalının tahrip olması sonucu taşan suların Karayolları 84'ncü Şube Şefliği sorumluluğunda bulunan altgeçitte biriktiği belirtildi.

Sanayi sitesi esnafı ve vatandaşlardan gelen şikâyet üzerine Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bölgede inceleme yaptığı ifade edilen açıklamada, “Söz konusu sulama kanalı DSİ'ye ait olup bakım ve onarımının belediyemizle ilgisi yoktur. Sorumluluğumuz ağında olmamasına rağmen ilgili kurumlarla ortak çalışma içerisinde olup sorunun giderilmesi noktasında personel ve ekipmanlarımızla sahada bulunduk” denildi.

“Belediyemizi yıpratıyorlar, sorumlu kurumlar sessiz”

Art niyetli çevrelerin yalan beyanat ve paylaşımlarla sosyal medya üzerinden belediyeyi yıpratmaya çalıştığı belirtilen açıklamada, sorumluluk sahibi kurumlarında bu durum karşısında sessiz kaldığı vurgulandı.

Açıklamada, “Yaşanan hadise üzerine sosyal medya üzerinde paylaşımlarda bulunan bazı art niyetli şahıslar, belediyemizi yıpratmaya çalışıyor. Yalan beyanat ve yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmaya çalışanlar emellerine ulaşamayacaklardır. Böylesi olayları kullanarak belediyemizi yıpratmaya çalışan şahısları ve çevreleri kınıyoruz. Yaşanan hadise üzerine sorumlu kurumların da sessiz kalması bizleri üzmüştür. İlgili kurumların kamuoyu nezdinde duruma açıklık getirmesini bekliyoruz” denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28344)
07 Haziran 2018 Perşembe 02:15
Karayolun işini neden belediye yapsınıki, ama sağolsun başkan bey bu sorunlada 'ilgileniyor (buda ilin bir sorunu diye herşey millet için ,anlaşıyla)...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28256)
05 Haziran 2018 Salı 20:22
çabakçur köprüsünü hangi kurum yaptıysa temizliğini de o kurum mu yapacak. bingölde belediyecilik yerlerde. belediyenin Bingöl halkına sunduğu bi mesire alanı bi piknik alanı bi sosyal alanı vs var mı? heryer pislikiçinde. yüz milyarlarca para aktı o şehre ne yapıldı halk için. toki moki demeyin. onu da istanbulla yarışır fahiş fiyatla o halka kakalamak hizmet değildir. nerede bu paralar nerede bu hizmetler. bilmem hangi kurumda çalışmış birini bingölün başına getirmekle bingölün dilinden anlamayan biriyle belediyecilik yapılmaz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28223)
05 Haziran 2018 Salı 11:29
Bilboard ihalesini neden iptal ettiniz.Onuda açıklayın Odamı Dsi ve karayollarının işi yeter gidin artık ülkeyede ilimizede zarar veriyorsunuz.Bu Alavere dalavereleriniz ne zaman bitecek...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28279)
06 Haziran 2018 Çarşamba 01:05
@Misafir Kullanıcı Belediye encümeni bilbord ihalesini alırsa sonucu bu olur..yani memleket kimlere kalmış vah vah vah..Liceli ve Maraşlı memleketin ekmeğini haksız yere yiyor..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28204)
04 Haziran 2018 Pazartesi 18:37
Doğru söylüyorlar,
Muhattap Benim!!!
Bu beceriksizleri yönetici yaparsanız, ne bekliyeceksiniz,..
Olmuyor sadece iki kelime zazaca konuşmakla -masa spe- reklamı vermekle keşke olsa, başka marifet yok..
Doğru muhattap BİZİZ...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28200)
04 Haziran 2018 Pazartesi 18:06
Doğrudur muhatap değilsin çünkü yeni mahellenin BDP li muhtarı na 60 koli ramazan paketi verdin oda kendi yakınlarına kardeşleri bacıları kısacası miyalanlılara veridi
oda kendi kardeşleri ve bacılarına verdi hepsi milyarlıktır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28180)
04 Haziran 2018 Pazartesi 13:14
amaç akparti yi yıpratmak . bakıyorum da yorumlara hepsi maksatlı hepsi de başkanı karalama amacı güdüyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28230)
05 Haziran 2018 Salı 14:49
@Misafir Kullanıcı Ne sahurda ne içiyorsun söyle bizde içelim.Bingöl'e hiçbirşey yapılmadığını görmek körlükten başka birşey değildir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28173)
04 Haziran 2018 Pazartesi 11:35
başkan bey, hastane önünde, köprü inşaatı önünde poz veriyordu ama belediye yapmış gibi. işler ters gidince kendi sorumlu değilmiş. sahi Bingöl'de belediyenin görevi neydi? sadece çöp toplamak mı ??
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28168)
04 Haziran 2018 Pazartesi 11:07
sayın başkan İÇMELER TOKİ de benim sorumluluğumda. o kokular dökük yollar bakkal büfe 'nin olmayışı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28158)
04 Haziran 2018 Pazartesi 09:29
Allahtan DSİ demiş ya meteroloji deseydi biz ne yapardık :))
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28147)
04 Haziran 2018 Pazartesi 07:38
muhatap 5 yolda kahveci haydodur
14.05.2024
16:27
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi
Bingöl'de nisan ayında 110 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 131 kişi de yaralandı.
13.05.2024
17:46
Bingöl`de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.
13.05.2024
17:27
Bingöl`de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Bingöl'de kamu ve özel işletmelere kamera zorunluluğu
Valilik: 'Güvenlik eksikliği tespit edilen kamu işyerlerine ve özel işletmelere, otuz günden az olmamak üzere eksikliklerini giderebilecek kadar makul bir süre tanınacak ve tanınan süre sonunda işyeri alması uygun değerlendirilen tedbirler yönünden tekrar kontrol edilecek ve yükümlülüklerini yerine getirmeyen işletme sahipleri hakkında ilgili mevzuatlar gereğince işlem yapılacaktır.'
13.05.2024
16:45
Bingöl`de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl'de özel program! Gönüllerince eğlendiler
Bingöl Belediyesince düzenlenen farkındalık etkinliğinde bir araya gelen özel gereksinimli bireyler, hem gönüllerince eğlendi hem de hünerleriyle katılımcılara keyif dolu anlar yaşattı.
13.05.2024
14:16
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi açıklandı! Neler kısıtlandı?
'Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi' çerçevesinde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Ambulans, savunma ve güvenlik gibi alanlarda zorunlu ihtiyaçlar hariç yeni araç satın almayı ve kiralamayı 3 yıl süreyle durduruyoruz. Mevcut kiralık taşıt sözleşmeleri de izin alınmadan yenilenmeyecek' dedi. İşte tedbirler ve öne çıkan başlıklar…
12.05.2024
17:39
Bingöl`de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl'de bir silahlı olay daha! 1 ölü, 2 ağır yaralı
Bingöl merkez Çapakçur Vadisi'nde iki akraba arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan gerilimde ateş açan kişi, bir kişinin ölümüne, iki kişinin yaralanmasına sebep oldu. Polis, cinayet zanlısını yakalama çalışmalarını sürdürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın