KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Hedefimiz, müşteri memnuniyetini arttırmak

Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş Genel Koordinatör Fikret Akbaş, Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri olarak müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Hedefimiz, müşteri memnuniyetini arttırmak
15 OCAK 2011 CUMARTESİ 11:17
0
3259
0
AA aa

Özelleştirme ihalesini 230 milyon 250 bin Dolar bedelle kazanan Aksa Elektrik;  Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerini kapsayan bölgede faaliyet gösteren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.'yi devraldı.


Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş Genel Koordinatör Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş'nin bir Kazancı Holding kuruluşu olduğunu söyledi.


Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Temelleri 1950'li yıllarda atılan Kazancı Holding, 50 yılı aşan yolculuğunda her zaman müşteri memnuniyeti ve güven ilkeleri temel alarak; jeneratör üretimi, doğalgaz dağıtım faaliyetleri ve enerji santralleri kurulum/işletimi ile enerji sektörünün lider firmalarından biri olmuştur. Enerji sektöründeki yatırımları yanı sıra 2000'li yıllarda tarım ve turizm alanlarında çeşitli yatırımlarda bulunan Kazancı Holding şu anda ülkemiz ekonomisine yaptığı yatırımlar, ödediği vergiler ve yarattığı istihdam ile önemli katkılar sağlamaktadır. Holding bünyesinde bulunan şirketler, kendi alanlarında göstermiş oldukları başarılar ile sektörlerinde öncü firmalar olarak tanınmaktadırlar. 30 Eylül 2010 tarihi itibariyle Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun illerini ve 1.070.000 aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş ‘nin kuruluşu Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş nin devir aldığı, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından devir alınmış ve hizmetlerde herhangi bir aksamaya meydan vermeden yürütülmeye başlanmıştır.

31 Aralık 2010 tarihi itibariyle ise Elazığ, Bingöl, Malatya, Tunceli illerini ve 690.000 aboneyi kapsayan elektrik dağıtım hizmeti, Kazancı Holding A.Ş'‘nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş ‘ nin devir aldığı Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yürütülmeye başlanmıştır.

Bölgemizdeki enerjiyi kaliteli ve kesintisiz olarak tüketicilere ulaştırmak için teknolojiye ve insana yapacağımız yatırımlarla, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı hedefleyerek, Elektrik Piyasası Kanununda ifade edildiği gibi elektriğin yeterli, kaliteli, sürekli, düşük maliyetli ve çevreyle uyumlu bir şekilde tüketicilerin kullanımına sunarak; faaliyetlerimizi 4628 sayılı Kanun, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun düzenlemeleri ve sözleşmelerin hükümlerine göre yürüteceğiz. 1.692.000'i aşkın nüfusa sahip bölgede 36.075 km2'lik alanda hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını son teknolojiye göre yaparak hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırarak, içinde yaşadığımız topluma ve çevreye karşı olan sorumluluğumuzun bilinci ile hizmet vererek, holding bünyesindeki diğer şirketlerimiz gibi dağıtım sektöründe de lider olarak bölgemize hizmetimizi sürdüreceğiz.”
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın