KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Nisan 2026 Perşembe
°C

Heidi klum'dan zayıflama tüyoları

Dördüncü bebeğine hamile olan süpermodel Heidi Klum, doğum sonrası zayıflama sırlarını paylaştı...

Heidi klum`dan zayıflama tüyoları
05 AĞUSTOS 2009 ÇARŞAMBA 08:37
0
1312
0
AA aa
Ünlü bir iç giyim firmasının modellerinden olan ve 2. çocuğunu doğurduktan 2 ay sonra podyuma çıkan 36 yaşındaki Heidi Klum, ''Doğumdan sonra forma girmek önceliğiniz olursa kilo vermeniz kolaylaşır'' dedi. 

Zayıflamak için korse gibi ürünler kullanmadığını, katı diyetler yapmadığını, yalnızca sağlıklı beslendiğini ve spor yaptığını belirten Klum ''Çocuklarımla parka gidip oyun oynuyorum. Normal şeyler yapıyorum'' diye konuştu.

''Hiç diyet yapmadım, ancak koltuğa yayılıp abur cubur da yemedim. Sanırım herşeyden biraz yapmak gerekiyor'' diyen Klum, ''Kendime bu konuda hiç baskı yapmadım, ancak ben hemen forma girmenin daha iyi olacağını düşünürüm. Eğer bunu uzun vadeye yayarsam başaramam gibi hissediyorum. Doğumdan sonra eski durumuma döndüğüm zaman kendimi çok iyi hissediyorum. Eski giysilerimi giyebilmek beni mutlu ediyor. Bugüne dek bu yöntem hep işe yaradı'' diye konuştu. 

Sonbaharda 4. kez anne olacak olan Klum, şimdilerde ne giydiğiyle ilgili bir soruya ise, ''Şimdi bana modadan sözetmeyin. İçine sığabileceğim birşey bulduğuma seviniyorum'' dedi. 

İngiliz şarkıcı Seal ile evli olan ve ondan 2 oğlu olan Klum, kız bebek bekliyor. Klum'un, daha önceki beraberliğinden de bir kızı bulunuyor





HABER 7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.04.2026
03:49
Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Bingöl`de Yapıldı
Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Bingöl'de Yapıldı
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali, 12 ilden 24 öğrencinin katılımıyla Bingöl'de gerçekleştirildi. Ortaokul kategorisinde birinci Bingöl Şehit Hulusi Elçi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Muhammed Eymen Argundoğan oldu.
08.04.2026
18:18
Bingöl`de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Toplantısı
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı`dan Jandarma Ziyareti
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl`ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın