KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Hem ve aso'ya ziyaret

Vali Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek açılan kurslar hakkında bilgi aldı.

Hem ve aso`ya ziyaret
22 EKİM 2010 CUMA 08:33
0
2275
0
AA aa

Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, dün Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'nu (HEM ve ASO) ziyaret ederek HEM ve ASO Müdürü Abdurrahman Ensari'den bilgi aldı. 

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursları tek tek gezen Balkanlıoğlu, kursiyerlere ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak kurs hocalarından bilgiler aldı.

HEM ve ASO Müdürü Ensari'nin bilgi verdiği ziyarette, Bayan Balkanlıoğlu kurslara önem verdiklerini söyledi.

Bingöl merkez ve merkez köylerde 160 usta öğreticinin başvurusunun kabul edildiğini belirten HEM ve ASO Müdürü Ensari: “2010–2011 eğitim öğretim döneminde dikiş, nakış ve el sanatlarında 160 usta öğretici aldı. Ayrıca ilköğretim okullarını halk oyunları yarışmalarına hazırlayacak 25 adet halk oyunları usta öğreticisi görevlendirilecek. Bilgisayar, resim, yabancı dil ve çeşitli kurslarda görevlendirilenlerle birlikte 250 kişiye istihdam sağladık. Geçen yıl yaklaşık 6 bin kişi çeşitli kurslarla Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gördüler. Bu yıl bu sayıyı 500 çeşitli kurs açarak 8 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Kurslarımıza katılarak sertifika alan kursiyerlerimiz devlet ve özel sektörde iş bulma imkânı sağlıyoruz. Desteklerinden dolayı Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu'na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.01.2026
03:29
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
Zirvede fırtına sürüyor! 12Bingölspor farkı açmanın peşinde
TFF 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdüren 12Bingölspor, 19. hafta mücadelesinde grubun son sırasında yer alan Suvermez Kapadokyaspor'u Bingöl'de konuk edecek. Lider, bu karşılaşmadan da farklı bir galibiyetle ayrılarak puan ve averajını artırmayı hedefliyor.
30.01.2026
03:27
Meteoroloji`den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl İçin Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde cuma günü itibariyle kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışının beklendiğini duyurarak, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.
30.01.2026
03:25
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Kafe ve restoranlarda masa ve servis ücretleri kaldırıldı
Ticaret Bakanlığı'nın restoran ve kafelerde servis ve kuver ücretini yasaklayan yönetmelik değişikliği Resmî Gazete'de yayımlandı.
30.01.2026
03:25
Bingöl`de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'de hasta gencin imdadına helikopter ambulansla yetiştiler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Konakbaşı mezrasında rahatsızlanan 21 yaşındaki genç, olumsuz hava ve yol şartları nedeniyle ambulans helikopterle Bingöl Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı.
30.01.2026
03:24
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete`de Yayımlandı
Taşeron Firmaların Kıdem Yüküne İlişkin Düzenleme Resmî Gazete'de Yayımlandı
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO), 696 sayılı KHK kapsamında kadroya alınan işçiler nedeniyle alt işveren firmalara yüklenen kıdem tazminatı rücu işlemlerinin kaldırılmasına yönelik yasal düzenlemenin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini açıkladı.
29.01.2026
16:51
Bingöl`de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl'de 20 Bin Su Sayacı Ücretsiz Değiştirilecek
Bingöl Belediyesi, ölçüm güvenilirliğini artırmak ve hatalı faturalandırmanın önüne geçmek amacıyla, kullanım süresi 10 yılını dolduran 20 bin su sayacını belediye bütçesinden karşılayarak ücretsiz olarak yenileyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın