KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mart 2026 Cumartesi
°C

Hemşirelerden birlik ve beraberlik çağrısı

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu (BADEF) bünyesinde yer alan ve Bingöl’ünde yer aldığı 17 ilin dernek başkanları, son günlerde artan terör olayları nedeniyle birlik beraberlik ve kardeşlik çağrısı yaptı.

Hemşirelerden birlik ve beraberlik çağrısı
11 EYLÜL 2015 CUMA 23:18
0
1960
0
AA aa

BADEF Başkanı Ensar Seyhan, “Biz Anadolu dernekleri olarak örnek olmak istiyoruz. Terörün bir an evvel durmasını, sorunun çözülmesini istiyoruz. Bunun için de siyasetçilerin omuz omuza çalışmasını talep ediyoruz” dedi. Federasyon binasında düzenlenen basın toplantısına Ağrı, Bitlis, Malatya, Kahramanmaraş, Muş, Van, Gaziantep, Sinop, Sivas, Amasya, Siirt, Urfa, Bingöl, Çanakkale, Bilecik, Muğla ve Balıkesir Dernek Başkanları katıldı. Erzincanlılar ve Ardahanlılar Dernekleri de açıklamaya destek verdi. BADEF Başkanı Ensar Seyhan, ‘Siyasilere şu çağrıda bulundu: “Bizler, Türkiye'yi yönetenlerden şunu istiyoruz. Biz Anadolu dernekleri olarak onlara örnek olmak istiyoruz. Terörün bir an evvel durmasını, sorunun çözülmesini istiyoruz. Biz nasıl Anadolu insanı olarak yan yana duruyorsak, bir çatı altında oturuyorsak, konuşuyorsak, birbirimizin dertlerini çözüyorsak, siyasilerden de bunu bekliyoruz. Türkiye'mizde devletimizi yönetenlerden birlik beraberlik istiyoruz. Bu akan kanın durması için gayretlerini, çabalarını, yüreklerini ortaya koymalarını istiyoruz. Uzlaşı içinde olmalarını, bizi örnek almalarını istiyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Müslüman Türk milleti adına, barışan, konuşan, paylaşan, uzlaşan bir yapıya sahip olmalarını istiyoruz. Bizlere danışmalarını, yan yana durmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
20.03.2026
01:36
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
20.03.2026
01:34
Bingöl`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Bingöl Valisi Cahit Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
20.03.2026
01:32
Bingöl`de Uzmandan Bayram Uyarısı:
Bingöl'de Uzmandan Bayram Uyarısı: '3 öğün düzenine mutlaka dönülmeli'
Bingöl'de Diyetisyen Zeynep Balun Taşkesen, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı uyarıda, bir ay boyunca dinlenen metabolizmanın ani ve yoğun besin tüketimiyle zorlanabileceğini belirterek, vatandaşların 3 öğün düzenine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2026
01:31
ÖTV`siz araçları hangi emekliler alabilecek?
ÖTV'siz araçları hangi emekliler alabilecek?
Emekliye ÖTV'siz araç satışında son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaşın radarında. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi, özellikle Bağ-Kur emeklisi esnaf ve çiftçiler için tarihi bir vergi muafiyeti öngörüyor.
20.03.2026
01:30
SGK`dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
SGK'dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşların bu tür mesajlardaki bağlantılara kesinlikle tıklamaması gerektiğin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın