KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Hentbolda gap birinciliği

Bingöl Hentbol Takımı, 23 İlin Katıldığı GAP Spor Oyunlarında 1'inci oldu.

Hentbolda gap birinciliği
11 EYLÜL 2007 SALI 06:16
0
1249
0
AA aa
Gaziantep'te 6–9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'daki 23 ilden bin 670 sporcunun katıldığı 2. GAP Spor Oyunları'nda atletizm, judo, basketbol, voleybol, güreş, tekvando, hentbol ve yüzme dallarında yarışmalar yapıldı.
Hentbolda hedeflenen başarıya ulaşan Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Takımı, rakiplerin karşı üstünlüğünü elden bırakmadı ve 4 takımın yer aldığı gruptan lider ayrıldı. Çeyrekfinalde Batman'ı eleyen Bingöl, yarıfinalde de Elazığ'ı gerisinde bıraktı. Final'de Siirt ile karşılaşan Bingöl, bu müsabakayı da galip tamamlayarak şampiyon oldu.
Güzel bir yarışma süreci geçirdiklerini belirten Bingöl Hentbol Takımı Antrenörleri Cevdet Küçükbilezikçi ve Murat Satık, hedeflerine ulaştıkları için büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ettiler.
Bingöl'ün adını başarı zirvesine yazmak için verdikleri uğraşların olumlu sonuçlanmasından dolayı sevinçli olduklarını aktaran Küçükbilezikçi ve Satık; “Umarız bu başarıları yıl boyunca devam eder. Bingöl, hentbol branşında ülke genelinde adından sıkça söz edilen bir ildir. İmkânsızlıklara rağmen çıktığımız bu uzun yolda her türlü gayreti sarf eden sporcularımıza minnettarız. Kendilerini tebrik ediyoruz” dediler.
GAP Spor Oyunları'na katılmalarında desteğini esirgemeyen Vali Vehbi Avuç'a, Vali Yardımcıları Hayati Taşdan ve Vedat Yılmaz ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'ya teşekkür eden Küçükbilezikçi ve Satık, desteklerin devam etmesi temennisinde bulundular.
Bingöl hentbol takımı, geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen GAP Spor Oyunları yarışmasında 2'inci olmuştu.




BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın