KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

Hep Birlikte Bingöl İçin El Ele projesi

Bingöl'de Hep Birlikte Bingöl İçin El Ele projesi tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Hep Birlikte Bingöl İçin El Ele projesi
31 EKİM 2018 ÇARŞAMBA 21:23
1
2812
2
AA aa

Kalkınama Bakanlığı'nca desteklenen, Bingöl Valiliği AB Proje Koordinasyon Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen 2 milyonluk projenin tanıtım toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında gerçekleştirildi.

Projenin 12 Şubat 2018 tarihinde hayata geçirildiğini ve 12 Şubat 2019'da tamamlanacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, projenin dezavantajlı öğrenciler için hazırlandığını söyledi.

Engin, “Dezavantajlı öğrenci ve yerleşim yerlerindeki gençlerimizin kültür-sanat etkinliklerine teşvik edilerek gençlerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek, sportif sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi amaçlanmaktadır.  Bu kapsamda; İlimiz genelinde belirlenecek 31 okul ve alanlarda;  2 açık spor alanı, 4 semt sahası, 5 konferans salonu, 8 kütüphane, 5 müzik atölyesi, 5 resim atölyesi ile kültür- sanat ve spor etkinlikleri ile alakalı alt yapı ihtiyaçları karşılanmış olacaktır.  Çocuklarımızın hayata hazırlanmalarında okullarımızın rolü tartışılmazdır.  Sosyal, kültürel, sportif ve akademik hayatlarında başarı için ihtiyaç duyacakları bilgi, beceri ve davranışların kazandırıldığı ortamların hazırlanması projenin temel amacıdır. Gençlerimizin kişilik ve benlik kazanımlarının daha büyük oranda gerçekleştiği bir zaman dilimine denk gelmektedir. Sosyal ve fiziksel çevrede tutarlı davranış ve tutumlar olarak ifade edebileceğimiz kişilik gelişiminde çevre ile olan ilişkisi önem kazanmaktadır. Bu bağlamda öğrenci ve gençlerimizin iletişim, fikir üretme, analiz- sorgulama becerilerini geliştirmeleri ile doğru ve dengeli kararlar verebilmeleri için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımları büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

2 milyonluk bütçe ile hazırlanan projede birçok yatırım tamamlandığını belirten Engin, “2 adet Açık Hava spor Alanı, 4 adet Semt Sahası, 9 adet Kütüphane, 6 Müzik Atölyesi, 6 Resim Atölyesi ve 5 konferans salonu yatırımı devam ediyor” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32364)
01 Kasım 2018 Perşembe 08:00
Lütfen İnsanlarımıza Tüm Bingölümüze anlatalım ve duyuralım Yeni sistem olan 'Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi'nde KALKINMA BAKANLIĞI diye bir bakanlık kalmamıştır. Kapatılmıştır. Fırat Kalkınma Ajansı eliyle oluyor. Hayırlı günler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32391)
01 Kasım 2018 Perşembe 22:17
@Misafir Kullanıcı Evet. Çoook haklısınız bu konuda katılıyorum.
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya`dan İl Özel İdaresi`nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
26.07.2026
01:27
Bingöl`de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyünde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.07.2026
01:26
MHP`de ilçe kongreleri Solhan`dan başladı
MHP'de ilçe kongreleri Solhan'dan başladı
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nın 2026 yılı ilçe kongrelerinin ilki Solhan'da gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hayati Hocaoğlu yeniden göreve seçilirken, MHP İl Başkanı Emin Varan birlik ve beraberlik mesajı verdi.
26.07.2026
01:25
Bingöl`de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 1 kişi tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah da ele geçirildi.
26.07.2026
01:23
Bingöl`de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl'de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ziraat ile ormanlık alanlarda çıkan 5 ayrı yangın, itfaiye ekipleri ve orman işçilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın