KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Her güne binler salavat

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Koordinatörlüğü, Nisan ayında yapılacak Kutlu Doğum öncesi “Her Güne Binler Salavat” kampanyası başlattığını duyurdu.

Her güne binler salavat
14 ŞUBAT 2015 CUMARTESİ 06:49
0
2461
0
AA aa

Peygamberimizin Kutlu Doğum heyecanı başlıyor. Kampanya ile ‘2015 yılı Kutlu Doğum Salavat Kampanyası' afişlerinde ‘Şüphesiz Allah ve Melekleri Peygamber'e salat ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salat edin, selam edin.' ayetiyle halkın salavat çekmesi teşvik edildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Koordinatörlüğü Basın Sözcüsü ve Merhamet Eli Derneği Başkanı Mehmet Tamaç: “Allah Resulü (sav) şöyle buyuruyor: Kim bana bir defa salat ederse Allah (cc) buna karşılık o kimseye on Rahmet eder.(Müslim) Kim üzerime salat-ü selam okursa Allah (cc) onun selamını alayım diye bana ruhumu mutlaka iade eder.( Buhari sahih. Ebu davud sahih bir sened ile) 2015 yılı için Salâvat kampanyamız 14 Şubat itibariyle başlamaktadır. ‘Her Güne Binler Salavat başlığıyla' Türkiye genelinde başlatılacak olan kampanyaya Bingöl Koordinatörlüğü olarak şunu ilave ederek diyoruz 'ki her genç, yaşlı, orta yaşlı, küçük, büyük bay, bayan her Müslüman her güne an az 100 salat-ü selam getirelim ve bunu hayat boyu kendimize bir vird edinelim inşallah. Tüm Peygamber Sevdalısı halkımızı bu güzel çağrıya icabet etmeye davet ediyoruz” dedi.

Kampanya ile ilgili bilgiler veren Tamaç: “Küfür ehlinin karalamaya çalıştığı efendimize her platformda sahip çıkmak her Müslümanın üzerine bir vecibedir. Biz O'nun (sav)'in karanlık asırlara bir güneş olduğundan şüphe etmiyoruz. Ancak yarasa ruhlu insanlarında onun aydınlattığı dünyada rahatsız olmaları gayet doğaldır çünkü yarasaların korkusu aydınlıktandır Yarasalar daha çok karanlık mağaralarda yaşadıkları için aydınlığı sevmezler. Ancak Peygamber Sevdalısı kardeş ve bacılarımız çektikleri salâvatların sayısını bize ulaştırmaları bekliyoruz. Böylelikle çekilen salâvatların sayısını tespit edip Kutlu Doğum etkinliğinde açıklayacağız. Salâvat kampanyamız doğrultusunda çekilen salâvatların sayısını kardeşlerimiz bingolbasin@gmail.com ve bingolfm@hotmail.com adreslerinden ulaştırabilirler. Ayrıca Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl Koordinatörlüğü üye derneklere ve bu derneklere bağlı temsilcilikler aracılığıyla da bize ulaşılabilirler” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın